KOMMENDE PROSJEKTER

Den store lidenskapen for sjøørretfiske er i mine øyne en gave og noe jeg er svært takknemlig for å ha vokst opp med. Den har vært der siden jeg var guttunge og har bare blitt sterkere opp gjennom alle år. Store deler av livet mitt har og  består av sjøørret på hjernen, og jeg må være såpass ærlig å si at jeg brenner ganske mye for å dele og formidle så mye som mulig av denne lidenskapen gjennom ulike fiskefilmer. Jeg har både skrevet og sagt dette i film før. Enkle filmer ja, amatør filmer ja og et stor JA på at alt gjøres uten noen baktanke annet enn å ha som mål å inspirere og formidle så mye som mulig fra de salte elementene.Om hvor fantastisk dette fiske er, alt det gir med hele rammen rundt og de sterke følelsene for sjøørreten generelt.

2018 har jeg bestemt meg for å fullføre et filmprosjekt jeg har tenkt på i et års tid. Jeg har nemlig lyst å oppleve sjøørretfiske fra Sør-Norge til Nord-Norge. Derfor skal hele det kommende året brukes til å reise til ulike plasser langs kysten vår på jakt etter sjøørreten.

Det blir en eventyrlig reise langs kysten av Norge hvor unik natur skal vises frem. Lidenskap blir det mye av og garantert mye fiskeglede.  En reise som vil gi oppturer , men også nedturer. Som mange er kjent med så har oppdrettsnæringens herjinger satt sine spor langs vår kyst, og dette har også påvirket sjøørretbestandene i deler av landet vårt. Dette blir selvfølgelig et tema når vi kommer til disse områdene.

Jeg startet innspillingen av denne serien allerede i august. Det ble gjort på Jæren.

Mye er klargjort og planlagt, men det gjenstår litt mer planlegging før det kjøres på for fullt.

Jeg deler ikke så mye mer ennå, men jeg kommer til å dele litt bilder med mer på de forskjellige turene jeg skal å filme i 2018.

Starten blir fra min bakgård. Fra en plass jeg ikke har vist frem i verken film eller blogg. Starten blir ute i skjærgården av Kragerø på den fantastiske øya Jomfruland. Hvor siste stopp blir er ikke helt klart ennå.

Så da har jeg delt litt av hva som skjer for Fiskejegerens del i 2018. Jeg gleder meg sykt mye til å komme meg av sted til de ulike planlagte plassene, møte personer og ikke minst å dele disse opplevelsene med dere rundt juletider i 2018.

LIDENSKAPEN ER STOR – EKTE FISKEGLEDE SKAL DELES

Ole Martin Gilbu