Årets laksefilm fra Nærøydalselva

Da ble jeg endelig ferdig med årets laksefilm fra Nærøydalselva. Handlingen i denne filmen er fra åpningsfisket 1 juli til 4 juli der jeg fisket tre av disse døgnene. Les mer her fra årets fiske i Nærøydalselva.

Jeg har brukt mye tid på redigeringsjobben på denne filmen, men føler jeg kunne fått mye mer ut av den ettersom jeg har mye ubrukte klipp igjen. Disse klippene vil jeg bruke i den kommende «Catch and Release Vol2» filmen som blir publisert litt utpå høsten på min youtubekanal. Så da håper jeg at jeg har klart å få frem både naturen og opplevelsen fra denne turen i denne filmen.

Takk til Harald fra Bergen som hjalp meg med filmingen. Fikk noe hjelp av en kar fra Kragerø også, men det bare noen timer siste dagen.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=vhqleusclPs[/embedyt]
Blogglistenhits

spacer

Leave a reply