Da er den nye bloggen i gang

Endelig strakk tiden til og jeg fikk jobbet meg ferdig med den nye bloggen. Det er fortsatt noen sider som ikke er publisert ennå, men jeg vil få dem opp å gå så fort som mulig. Så beklager derfor om noen av sidene er tomme.

Nå kan jeg konsentrere meg om å skrive og filme fra mine fisketurer utover høsten og det er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg håper dere som følger med på Fiskejegeren setter pris på den nye bloggen og fortsetter å følge meg. Bloggen er foreløpig veldig enkel, men vil bli mer oppgradert og få mer innhold med tiden fremover. Jeg kommer til å skrive noen linjer senere om hva jeg har planer om med Fiskejegeren i fremtiden.

Det blir mye filming fremover på jakt etter sjøørret i all slags vær. Filmene blir publisert på min youtubekanal. Film er gøy og det er mange som har begynt å filme fra turene sine. Det er veldig moro å følge den utviklingen og man merker at man må jammen meg stå på for å holde følge med så mye bra det blir laget om dagene. Høy kvalitet, bra klipp og mye moro. Så da får vel målet være å prøve å henge med på den utviklingen. Jeg selv fortsetter ihvertfall slik jeg har gjort og gleder meg til å dele fisketurene mine på film.

Nå har jeg ikke tid til å skrive mer for det er nydelige forhold ute ved kysten idag. Det er helg, meldt variabelt vær så da er det kun en ting som gjelder. Fluestengene er allerede rigget og resten av utstyret er kastet inn i bilen. Rapport og film fra helgens fiske kommer. Skitt fiske folkens og ha en strålende helg.

Gone Fishing medskygge

Blogglistenhits

spacer

Leave a reply