Fiskefilm – Ny episode av Jakten på sjøørreten

Jakten på sjøørreten, Episode 2: I denne episoden fisker jeg på et av mine favoritt områder i Kragerø der alt er filmet fra en ukes periode. Med noen strålende sol dager, regn og kaldt vær så ble det en uke med typisk varierende høstvær. Sjøørretene var i farta og det ble mye flex..
Jeg har prøvd å få frem dagene her ute på best mulig måte der jeg ville ha med både stemningen, naturen og selve fiskingen. Så da håper jeg at jeg har fått til det og gleder noen med denne filmen og selvsagt de kommende episodene som er på vei.
Husk vi går inne i kaldere tider, men sjøørretfiske blir ikke dårligere nå så pakk utstyret, kle på varmt tøy, varm drikke i sekken og kom dere ut på sjøørretfiske. Det er en magisk årstid vi er på vei inn i. Sjekk ut filmen under og abonner gjerne på min youtube kanal. Her vil det bli publisert mange nye sjøørretfilmer i tiden fremover.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=apJAyjV7g-I[/embedyt]

 

Blogglistenhits

spacer

Leave a reply