Ny fiskefilm – Jakten på sjøørreten Salte gleder

Da var endelig episode 3 av Jakten på sjøørreten klar. Jeg var ute å filmet over en 4 dagers periode der været skiftet raskt. Høyt vann gjorde det mulig å fiske inne i «lommene» der dype kanaler sender vann inn fra havet og storfiskene ofte kommer inn å har «buffe». Mye byttedyr og at jeg vet det er store fisker som går der gjorde at jeg prøvde litt der uten mye hell. Mistet en flott fisk og fikk noen mindre fisker ellers var det dødt. Blir nok ennå bedre nærmere den kaldere årstiden. Ellers var det sjøørret her og der og en stor lyr som hilste på. Det er alltid opplevelsen og naturen som driver meg ut på fisketur. Også denne gangen viste kysten av Kragerø seg på en strålende måte. Episode 4 er snart klar, men før det må episode 3 sjekkes ut.  Sjekk ut filmen her

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=jiK-Hxgz_Hs[/embedyt]

Blogglistenhits

spacer

Leave a reply