Ny fiskefilm – Jakten på sjøørreten «Vinterfiske Kragerø»

Da var det endelig tid for ny fiskefilm og når jeg skriver endelig så er det av den grunn at jeg har hatt mange små kjedelig problemer som har dukket opp underveis under innspillingen. 1 stk gopro, 1 stk drone og 1 stk speilrefleks kamera på badetur i saltvann er en dårlig kombinasjon og har gjort at det tok litt tid å få på plass alt utstyret jeg ønsket, men nå er første episode av Jakten på sjøørreten endelig ferdig.

De nye Jakten på sjøørreten episodene vil strekke seg over 10 episoder. I disse skal vi fiske i Danmark, Sverige og selvfølgelig her hjemme i Norge. Kragerø, Lista, Møn og Varberg er noen av plassene vi skal besøke.

Selv om denne første episoden ikke er full av fiskefighter og mye action så kan jeg være såpass tøff å love her og nå at det garantert kommer til å bli mye liv i de kommende episodene. Så her er det mye å glede seg til og som alltid når jeg legger ut nye filmer så er jeg alltid litt nervøs og har alltid i tankene mine hva folk synes om filmene, om dem liker det dem ser, gleder jeg noen osv. Jeg har både sagt og skrevet dette tidligere at jeg har som mål å dele så mye fiskeglede som mulig med disse filmene samt inspirere da eventuelt nye kommende fiskere. Om jeg klarer å glede noen få med disse filmene så er det belønning nok for meg.

Så her er første episode av Jakten på sjøørreten. SKitt fiske!! Og takk til alle som følger meg gjennom Fiskejegeren.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=r-mhlO1OSQs[/embedyt]


Blogglisten hits

spacer

4 comments on “Ny fiskefilm – Jakten på sjøørreten «Vinterfiske Kragerø»

 1. Ernst

  Nydelig. Og «helikopterbildene» gir et helproft touch. Keep on the good work Ole Martin.

  1. Fiskejegeren

   Takk Ernst 🙂 Jeg skal prøve 🙂

 2. Knut-Olav

  Flott laget og en inspirasjon til både nye og drevne fiskere. Det samme vil jeg også si om noen av Dine laksefilmer. Har stor lidenskap etter å fiske etter begge arter. Gleder meg til neste og har fulgt Deg ganske lenge på det du også har gjort tidligere. Mvh Knut

 3. Fiskejegeren

  Takk Knut-Olav, veldig hyggelig å høre ettersom det å inspirere er hovedmålet mitt 🙂 Takk for at du følger med på meg og igjen takk for en hyggelig kommentar 🙂

Leave a reply