Nærmer seg ny nettside – Fiskejegeren Production får egen nettside

Jeg fikk lyst til å nevne litt om noe som har ligget å gnaget for meg i lange tider og det er en nettside jeg så lenge har hatt lyst til å bli ferdig med, men som jeg verken ikke har fått prioritert eller tenkt så mye over. I tillegg kom det en side med nesten identisk navn for litt siden av en som har begynt å lage fiskefilmer, og ettersom jeg synes det er kjempe moro når det kommer nye inn å lager veldig bra fiskefilmer, og satser litt så valgte jeg å avvente litt med min egen nettside.

Nå synes jeg tiden er inne for å gjenoppta arbeidet med den siden og skal prøve å få den ferdig innen kort tid. Nettsiden Fiskefilmer.no var en gang tiltenkt kun som en filmblogg om filmene mine, men syntes det ble litt rot ettersom jeg drifter og har nettsiden Fiskejegeren. Så valget ble da å bruke Fiskefilmer.no til en nettside som omhandler produksjonen av fiskefilmene mine som jeg ønsker skal utvikle seg til noe mye bedre enn dem er i dag. Altså det vil bli en egen nettside for Fiskejegeren Production.

Her kommer litt Om Fiskefilmer.no

» Fiskefilmer.no er tilknyttet min nettside Fiskejegeren.com og er laget for å samle alt som har med mine fiskefilm produksjoner å gjøre. Her vil alle fiskefilmene jeg lager bli publisert på lik linje som på min youtube kanal.
På denne siden har jeg valgt å dele litt forskjellig som hvordan og hvor jeg lager filmene, litt om utstyret jeg bruker, og litt ekstra som bonus klipp, tabber og moro.
113344

Hovedmålet mitt med Fiskefilmer.no er å formidle så mye ekte fiskeglede som mulig og inspirere. Alt dette i form av fiskefilmer med mye blandet innhold. Alt fra fisketips, naturklipp og selvfølgelig mye fisking. Jeg ønsker å få frem alle de gledene som man får og kan oppleve gjennom en fisketur. Derfor er det viktig for meg at filmene skal være ekte og naturlige der man kan følge meg gjennom mine fisketurer etter både sjøørret i sjøen og laksefiske i elv. Det vil også i noen av filmene være med fiskekompiser av meg noe jeg ser frem til ettersom det vil få frem de gledene man deler med hverandre på slike turer. Kameratskapen og felles lidenskapen betyr mye.

Fiskefilmer.no ble planlagt for ett år siden, men det er først nå jeg får mulighet til å fullføre og jeg kommer stadig til å oppgradere og utvikle siden til det bedre»

Det var litt info om selve Fiskefilmer.no og jeg gleder meg til å bli ferdig med den. Nå er nettsiden langt ifra ferdig da jeg jobber med å endre alt som har vært der.
Håper dere vil ta dere tid til å sjekke ut nettsiden når den tid kommer. Det blir selvfølgelig offentliggjort her på bloggen når den er oppe i drift.

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply