Fiskejegeren på nye eventyr – Ny liten serie med filmer

Sjøørret og laksefiske er alt som betyr noe for meg. Hver eneste dag bruker jeg tid og tanker på dette type fiske, men det er jo mye annet spennende å fiske på også. I denne nye serien som har fått navn «Fiskejegeren på nye eventyr» skal jeg prøve meg på litt type fiske jeg enten er helt ny på eller som jeg holdt på med litt i ungdomstiden. Egentlig burde serien het «Fiskejegeren prøver noe han ikke kan» for det er et noen få fiskeformer jeg har lite peil på. Som foreksempel det fisket jeg skal prøve meg på nå i de to første episodene.

De to første episodene i denne lille serien skal det handle om gjeddefiske med flue og denne DEL 1 episoden blir det mye prat av Mikael Blomberg som ba meg med opp til Nomevann der jeg kom i kontakt med flere gjedder for første gang. Mikael lærte bort mye og viste gledelig frem gode fiskeplasser. Så tusen takk til han.

Gjeddefiske er rått og jeg begynner å forstå dem som holder på med dette.For mange er gjedde en fisk man ikke vil ha i våre vann/vassdrag, men nå har det seg slik at den har dukket opp på mange plasser opp med tiden og jeg lurer da på hvorfor ikke nyte den fiskegleden som en gjedde faktisk kan gi. Den er jo der og venter bare å gape over fluer og tær.
Tro det eller ei, men jeg syntes dette fisket var kult. Jeg kommer til å ta noen få turer i året for å teste dette.

Følg med fremover så blir det mye gøyale klipp og mye spennende fiske. Alt fra tørrfluefiske, karpe fiske med flue, gjeddefiske og en tur til Spania, Malaga står på kalenderen.
Disse små filmene blir av det enkle slaget og jeg ønsker fra DEL 2 og utover i denne serien å gjøre det enkelt med mye moro.
Her er første lille filmen. Del 1

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=EQy6eIFQzyE[/embedyt]

spacer

Leave a reply