Nærøydalselva – På tur igjen

En liten rapport fra Nærøydalselva. Den blir veldig kort for det har vært svært lite liv for øyeblikket. Lite vann preger fisket og kveld/nattfiske har blitt prioritert uten hell. Prøvde litt på dagen, men trua er ikke like stor.

Jeg har hatt et eventyr fiske her de siste årene så var på tide å få litt vanskelige forhold. På lite vann i denne elven og med den solen som er om dagene nå så lønner det seg å la poolene hvile frem til skumringen, egentlig til det er helt mørkt. Det er jo ingen hemmelighet for dem som fisker med flue og særlig sjøørretene er aktive. Et veldig spennende fiske som jeg setter høyt.

IMG_20160722_233309

Så nå er det å nyte dagen oppe på campingen, en tur opp i fjellet og bare kose seg. Det er meldt regn til uka så får man håpe det løsner litt, men som sagt det er ikke vanskelig å kose seg i denne dalen selv om fisket er litt tregt for øyeblikket. Det kommer ny rapport om et par dager og til tirsdagen håper jeg å få til en «live» sending som man kan se på Fiskejegerens facebook side. Info kommer.
Ha en strålende søndag og takk til alle som tar en titt innom Fiskejegeren.com

IMG_20160723_225259

spacer

Leave a reply