NY FISKEFILM – Jakten på sjøørreten «Herlige tider»

Jakten på sjøørreten serien har kommet til veis ende og et fiskeår et snart over. Derfor vil jeg skrive noen ekstra linjer om mine tanker bak fiskegledene og disse filmene, litt om fortsettelsen til Fiskejegeren.com og litt om denne siste filmen «Herlige tider»  som man finner nederst i innlegget.

De av dere som har sett Jakten på sjøørreten filmene har fått oppleve litt av mitt fiske, mine fiskeområder og de gledene jeg finner i denne lidenskapen. Målet mitt fra starten har aldri vært å lage noen kvalitetsfilmer eller noe slik, men rett og slett prøve å dele så ekte og enkelt som mulig. Jeg har virkelig koset meg når jeg har filmet og sittet å redigert sammen klippene. Så hovedgrunnen for at jeg har holdt på med dette er nok for at det har gitt meg mye ekstra gleder oppå selve fisket, og i tillegg er det en god følelse å kunne inspirere andre.

Noen har gitt tilbakemeldinger som har vært svært positive der inspirasjon med mer har kommet frem. Disse tilbakemeldingene har gledet meg mye og gitt meg den motivasjonen som har vært nødvendig for å fortsette. Det ligger faktisk mye jobb bak disse filmene, selv om det kun er enkle amatør videoer.
Jeg har også fått noen litt mindre positive tilbakemeldinger, men jeg tåler kritikk og bruker det til å utvikle meg på. Noen svært kjipe tilbakemeldinger har jeg også fått, men har lært at om man skal stikke frem ansiktet sitt og deler på sosiale medier, ja da må man regne med alt av tilbakemeldinger. Alt fra gode til grensen til det ufyselige. Heldigvis har filmene mine blitt tatt godt i mot av mange og jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere som har fulgt meg gjennom disse filmene og selvfølgelig gjennom denne nettsiden.

Jeg har i tillegg blitt kjent med mange nye fjes dette året her og kan lett beskrive alle disse som super trivelige folk. Et godt og trivelig fiskemiljø er vi alle tjent med og ingenting er bedre enn å være på fisketurer med fiskekompiser. Det er moro alene på fisketur, men jeg må si det er ekstra artig å være på tur sammen med andre fiskere. Det å sitte å dele litt erfaringer, tankeganger og fiskeplasser er i mitt syn noe som er en viktig brikke i vår hobby. Det handler faktisk ikke om hvem som vet mest eller best. Det handler om de ulike gledene fiske gir hver og en av oss enten vi er fluefiskere, slukfiskere eller noe annet. Fiske er gøy og det gir så mye. Tror det er mange som er enige og sitter å nikker nå når jeg sier at verden stopper litt opp i det øyeblikket en flott fisk biter på. Eller man spotter en stor fisk, uansett det jeg skal frem til er at vi alle har våre gleder i fisket man holder på med.

Foto: Hyggelig med fiskekompiser på tur

 

Så over til noe annet. Nå har det seg slik at jeg har mange kommende prosjekter på gang både innenfor sjøørretfiske i sjøen og laksefiske det kommende året. Jeg vil derfor ta en pause i å lage filmer for en periode, men kan nevne såpass at plutselig dukker jeg opp på skjermen igjen. Det er spennende tider og jeg er utrolig glad for å kunne holde på med så mye forskjellig innenfor den store lidenskapen min som jeg gjør. Jeg har full jobb i Orkla som tar den tiden det tar. Kone og 2 små unger som trenger all den oppmerksomheten dem både skal ha og trenger. I tillegg er det noe fiskerelatert som skjer 365 dager i året. Så med andre ord er det full fart hele tiden. Derfor skal det faktisk bli deilig å slippe å tenke på å lage filmer nå. Det er så mange fantastiske fiskefilmer laget av andre som ligger ute på youtube. Det som er så fint der er at man finner filmer som passer en og enhver. Noen liker mye musikk, noen liker ikke musikk, mye saktefilming, full gass osv. Det er jo naturlig det å ha forskjellig smak og det er mange filmer nå som er ganske så like i innhold. Uansett så synes jeg det er topp underholdning å sitte å se på ulike fiskefilmer på youtube. Så hva som skjer videre nå får man vente å se, men jeg gleder meg mye.

SÅ LITT INFO OM SISTE EPISODE AV JAKTEN PÅ SJØØRRETEN

Jeg valgte å kalle denne siste episoden for «herlige tider». Årstiden vi er inne i nå synes jeg personlig er en herlig tid med tanke på sjøørretfiske. Det er en tid man kan oppleve svært godt fiske, men også motsatt. Tålmodigheten er viktigere enn noen gang og belønningen kan være stor.

I denne filmen har jeg prøvd å få frem litt av alt. Musikk, kun lyden av omgivelsene, mye prating, og stemningsbilder.

Det har blitt noen kjempe flotte sjøørreter den siste tiden, men det har også blitt en haug med småfisk. Ja, bomturer har det også blitt. Som alltid blir det mye oioioi når det biter og gledene er like store hver gang. Jeg møter også på Roar Alvestad i denne filmen. Det er en super trivelig kar som jeg ble kjent med på et av mine sjøørrettreff i Kragerø.

Foto: Roar Alvestad deler gjerne

 

Det blir også litt tilbakeblikk fra tidligere episoder av årets Jakten på sjøørreten episoder.

Vil bare også fort takke Fiskeavisen.no og Hooked.no for å ha delt filmene mine på sine nettsider. Det betyr mye å få formidlet filmene mine til flest mulig og da har dem vært til stor hjelp.  Disse nettstedene er nok kjente for de fleste av dere og da vet dere jo at dem er dyktige til å formidle bredt innenfor sportsfiske.

VINNER AV FLUESTANG

I forbindelse med at dette er siste sjøørretfilmen fra meg for i år og for en periode så ville jeg dele ut en ny Streamstix Seatroutseeker 9,3` #6 til en fra de yngre garder. På Fiskejegeren sin FB side la jeg ut et innlegg der jeg oppfordret til å skrive navn på en eller ei under 18 år som kunne tenke seg en ny fluestang. Jeg skulle ønske jeg hadde midler til å gi bort flere, men håper personen jeg har trukket ut av navnene som ble nevnt, blir glad for ny stang. Den heldige som ble trukket ut ble HENRIK ARNEGÅRD. Han blir kontaktet og får denne fluestangen. Gratulerer

Så da sier jeg takk for meg og ønsker dere alle SKITT FISKE fremover.

Følg meg gjerne videre her på nettsiden og på min Instagram @fiskejegeren

Her er Jakten på sjøørreten » Herlige tider»

spacer

Leave a reply