Gløden kom fort tilbake – Ny filmserie med sjøørretfiske på vei

Da er bloggen oppe å går igjen og skrivekløen er tilbake. Med andre ord betyr det at jeg kommer til å både skrive litt fra fisketurene mine igjen, både alene og sammen med kompiser.

Før jul skrev jeg at jeg hadde lyst til å ta en pause fra å lage filmer. Mye av grunnen var at gløden og gleden av å lage film hadde blitt litt borte. I tillegg er det mye annet bra av fiskefilmer ute nå og det kommer stadig nye. Det blir jo mange like og mye samme innhold i mye av disse  filmene.
Jeg digger selv å se på alt av fiskefilmer som kommer fra andre og drømmer meg ofte bort, men av mine egne filmer så følte jeg grensen var nådd.

Så det valget med å ikke lage noen fiskefilmer med det første står jeg for ennå, men det skjer litt utover våren og det tenkte jeg å skrive noen få linjer om.
Det har seg nemlig slik at jeg ønsker å dele og inspirere mer igjennom kameraene igjen etter mange hyggelige meldinger og samtaler den siste tiden. Tilbakemeldinger som har betydd mye for meg og som, ja faktisk har fått meg til å ville komme i gang igjen.
Jeg har alltid sagt at jeg er fullt klar over at jeg kun lager enkle filmer på amatør nivå, men jeg har tydeligvis truffet noen med disse filmene og som jeg har sagt før , klarer jeg å glede eller inspirere noen få, ja da er det mer enn nok drivstoff for meg til å holde på med dette.
I tillegg gir det meg selv ekstremt mye glede ved å lage film. Alt fra det å filme inn til å sitte å redigere er noe som gir meg mye og det er hovedgrunnen til at jeg holder på med det jeg gjør.

«HER ER JEG, SE PÅ MEG, JEG ER BEDRE ENN DEG»

Ja, det er faktisk noen som tror at oppmerksomhet, her er jeg, se på meg, jeg er bedre enn deg osv er det man er ute etter når man lager fiskefilmer. Man stikker jo frem trynet sitt, viser frem sitt fiske og prater om fiske. Når man i tillegg deler filmer eller annet offentlig så er det slik at man må også tåle å høre fra de som ser negativt på dette med å lage fiskefilmer.
Det har jo seg slik at man kan ikke lage noe som treffer alle. Noen liker mye musikk, lite musikk, lyden av naturen, fort film, sakte film osv. Det er ikke lett, men nok en gang så handler det om å lage fiskefilmer eller å dele annet fiskerelatert om noe helt annet enn å prøve å være noe.

Jeg tror jeg kan snakke for veldig mange som holder på med dette at dem gjør det av gledene for å lage film. Resultatet etter en tur og gleden av å dele. Det som er viktigst over alt er å ikke la kameraene bli viktigere enn selve fisket og fisken skal aldri bli behandlet etter fokus på å filme, men la kameraene fange øyeblikkene. Da blir det noen ganger dårlige klipp og andre ganger full klaff.
Fiske, gledene og naturopplevelsene burde alltid komme foran det å ta bilder og få filmet, men det å la kameraene fange øyeblikkene på fisketurene er en fin måte å drømme seg bort på ved senere anledninger.

NY FILMSERIE MED SJØØRRETFISKE

«Sjøørretfiske med Fiskejegeren»

I disse episodene kommer det til å bli ærlige, morsomme og lidenskapelige øyeblikk. Både alene og sammen med kompiser. Jeg ønsker å inspirere eventuelle nye innenfor fiskeformen sjøørretfiske og prøve å dele diverse nyttig om det å fiske etter nettopp sjøørret.
Jeg liker svært godt å lytte til andre, dele erfaringer og høre de tankene man har om sjøørretfiske. Derfor kommer det til å bli med flere fiskekompiser i disse episodene så man kan få litt innblikk fra forskjellige hold. I tillegg er det jo ingenting som er bedre enn en flott fisketur i hyggelig selskap.

Så for dere som er interessert og har troen på noen bra filmer utover våren, ja vi sees på Youtube.

Sjekk gjerne ut og abonner på min Youtube kanal.

Skitt fiske

Ole Martin Gilbu

 

 

 

spacer

One comment on “Gløden kom fort tilbake – Ny filmserie med sjøørretfiske på vei

  1. André Veel

    Flott å høre! Stå på! Du Er en kilde til inspirasjon! Er selv småbarnsfar med to barn på 1/2 og 4 år. Da er det herlig å sette seg ned å lade batteriene med god underholdningsprogram nett! Prøver selv å få fisket så mye som mulig mellom arbeid og familieliv. Gleder meg til å se hva som dukker opp utover vår/sommer fra deg og mitt barndoms ferieområder. Planlegger for en helgetur til Kragerø skjærgården i midten av mars. Fiske hilsen André Veel

Leave a reply