NY FILM – Sjøørretfiske Møn 2017 «Glimt av Møn»

Da var det tid for ny fiskefilm og denne gangen fra Møn, Danmark. Endelig gikk turen tilbake til eventyrlige Møn og med hyggelig selskap av Mikael Blomberg, Jake Semons og Vegard Rindal så skulle dette vise seg å bli en knall flott tur.

Møn byr på så utrolig mye. Alt fra et fantastisk sjøørretfiske til tider, storslått natur med de unike klippeveggene som rager over kysten og et rikt dyreliv. Jeg vil si at det å fiske sjøørret på Møn gir så enormt mye glede. Ikke da bare når man får fisk, men på grunn av hele rammen rundt. Det er virkelig lett å «glemme» hverdagen når man besøker disse områdene.

 

I denne filmen vil man få litt glimt fra forskjellige plasser på Møn. I tillegg er stemningen viktig sammen med fiskeglede. Det ble ikke filmet så mye vi ønsket og i tillegg begrenser filmutstyret jeg har til å få bedre kvalitet osv, men alt som blir laget mellom Fiskejegeren Production skal være ekte. Målet er alltid å prøve å få formidlet fiskeglede, stemning og litt av den lidenskapen man har av den totale rammen rundt sjøørretfiske.

Så sjekk gjerne ut filmen.

Tight Lines

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply