NY FILM – Jakten på sjøørreten «Salte drømmer» DEL 2

NB: BEKLAGER DÅRLIG KVALITET PÅ LYD PÅ PRATEKLIPPENE. JEG KLARTE Å SLETTE ALLE LYDFILENE JEG HADDE TATT OPP DA JEG JOBBET MED REDIGERING AV FILMEN

OM FILMEN
Jakten på sjøørreten fortsetter og nå har vi kommet til episode 2 av 3 av «Salte drømmer».

I denne episoden befinner vi oss igjen i min bakgård og mine fantastiske sjøørretområder i Kragerø og omegn. Telemark og litt over grensen til Aust-Agder ligger fiskeområdene jeg bruker en stor andel av dagene i året på, uansett værforhold og årstid.

Fiskegledene er store som alltid og den enorme nytelsen av å gå langs kysten med fantastiske naturopplevelser, den stillheten og hvor lidenskapen for nettopp sjøørretfiske kan blomstre for fullt.

I denne episoden har jeg valgt å dele opp med en del stemningsbilder fra mitt liv langs kysten. Litt prat fra noen av mine fiskeområder, glimt av fiskeområdene og litt annet salt snacks.
Det blir også litt glimt av mine turer til Møn, Danmark i år hvor jeg stadig har «saltedrømmer» om.

Prat om fisketeknikker, tankegang og mer hovedfokus på selve fisket kommer det alt om i episode 3 som kommer senere.

Målet med denne filmen her er som med alle de andre filmene. Nettopp det å prøve å formidle og inspirere.
Jeg storkoser meg når jeg lager film, men det er alltid spennende å se hva folk synes når man legger ut en ny film. Det er jo filming på amatør nivå med lavt budsjett på filmutstyr jeg driver med, men gleden av å lage film er såpass stor at jeg tenker ikke så mye over det annet enn nettopp det å kanskje klare å dele litt fiskeglede og eventuelt inspirere noen der ute til å enten begynne med dette fisket eller bare rett og slett få deg til å ha lyst å dra ut på fisketur.

Takk for at dere ser på

spacer

Leave a reply