NY FILM – Siste episode av Jakten på sjøørreten «salte drømmer»

Da var vi kommet til veis ende for denne gangen. Siste episode av «salte drømmer» kommer her og dette blir også den siste filmen på lenge. Tiden min i hele 2018 skal brukes til å filme inn en ny Jakten på sjøørreten serie som har fått navnet fra «sør til nord». Lyst å lese mer om det så kan man gjøre dette her http://www.fiskejegeren.com/sjoorretfiske-med-fiskejegeren/

OM FILMEN

Den siste episoden er fylt med en del prat. Jeg var ganske pratesjuk og prater litt om mine fiskeområder og noe tankeganger rundt sjøørretfiske.
Det blir litt fisk, ingen av de store fiskene ville hilse på, men et par fine fisker ble det, et par småtasser og i tillegg driter jeg meg ut skikkelig på en stor fisk.

Min kompis Anes ble også med en liten tur ut til Portørlandet hvor vi fikk fisket over et par spotter. Takk for hjelpen med litt dronefilming Anes 🙂

Fiskeområdene er igjen Kragerøkysten, men også liten svipp innom Bamble.

Så da er det på tide for meg å takke dere alle som har sett på filmene mine, for alle de hyggelige tilbakemeldingene opp med tiden og en ekstra takk til dere som har hjulpet meg med å dele filmene.

Kos dere med film så krysser jeg fingrene for at dere tåler en del prat i filmen og at avslutningen i denne serien ble godkjent.

 

 

Til slutt kan jeg nevne at jeg ikke blir helt borte fra filmer i 2018. Jeg har en liten videoblogg på Instagram hvor jeg kommer til å lage korte episoder fra alle fisketurene mine. Det betyr at det blir glimt av sjøørret, natur, tanker og taktikk.

Følg meg gjerne på Instagram @fiskejegeren

Ole Martin Gilbu

www.skittfiske.no
www.fiskejegeren.com

I do NOT own thees songs. All rights belong to its rightful owner/owner’s. No copyright infringement intended. For entertainment purposes only.

Musikk: Peder B.Helland www.youtube.com/user/MusicLoverOriginals

Patrick Yandall – One Perfect moment
Electus – Sophias lullaby

 

spacer

Leave a reply