NY FILM – Sjøørretfiske Møn, Danmark «Tilbakeblikk 2017»

Sjøørretfiske Møn, Danmark – Tilbakeblikk 2017
Fliegenfischen auf Meerforelle in Møn, Dänemark – Rückblick 2017

«TILBAKEBLIKK 2017»

3 minutter og 40 sekunder med gode minner fra Møn, Danmark i 2017.

2017 er nå historie og nye eventyr venter i 2018, men tilbakeblikk på gode opplevelser er alltid like deilig.
Jeg har i denne korte filmen samlet noen av de beste glimtene fra årets 3 fisketurer til Møn, Danmark.

En plass jeg har fått sterke bånd til og som gir meg det lille ekstra hver gang jeg kommer ditt. Naturen på Møn er helt unik, de lokale der er svært så hyggelige og det er sjøørret der. Stor sjøørret.

Jeg har til nå besøkt Møn 5 turer, vår og høst. Jeg har vært svært heldig på hver eneste tur og har til gode å ikke få bra fangster der. Til nå har jeg fått 60 sjøørret der 10 av dem har vært undermålere. 50 av dem har vært fra overkant av 1 kg og opp til ca 3,7 kg.
Så at det er et godt sjøørretfiske der er det jo ingen tvil om.

I denne korte filmen ser dere også noen av dem som var med meg på tur. Dere får glimt av Mikael Blomberg, Vegard Rindal og Jake Semons. Mikael sin største fisk på den ene turen vår var 3,2 kg. Vegard Rindal fikk også oppleve litt fin fisk og var storfornøyd.
Når det klaffer for dem man er på tur med da er det ekstra gøy.

I tillegg til mye fisk så ser dere også glimt av naturen der nede. Som jeg skrev så synes jeg selv naturen er helt unik der.

Lyst å prøve sjøørretfiske på Møn ? Ta kontakt så bidrar jeg gjerne med litt info om området, overnatting og eventuelt et godt tips om en svært dyktig guide som holder til der nede.

GODT NYTT ÅR. LA 2018 BLI ET ÅR FYLT MED GODE FISKEOPPLEVELSER

Ole Martin Gilbu

 

spacer

Leave a reply