Innspillingen av ny fiskefilm – Sjøørretfiske Møn, Danmark

Høsten 2017 på vei hjem fra årets siste tur til Møn var av det tøffe slaget. Følelsen av å reise hjem fra en plass man trives så godt er alltid kjipt.

Den siste turen der var komplett fylt med alt en fisketur skal ha i form av hyggelig selskap, naturopplevelser og herlige fiskeopplevelser. Nok en tur til Møn hvor fisket klaffet svært bra med mange fisker fra 1,5 kg til 3,2 kg hvor samtlige i gruppen fikk fisk. Fisk er alltid bonus på fisketurer, men det er ekstra artig når det klaffer og da særlig når alle får gleden av det.

Ja faktisk har Møn levert på samtlige turer og jeg har selv fått ca 60 sjøørreter på totalt 7 korte turer ditt. De fleste over 1,5 kg opp til 3,7 kg. I tillegg til mye flaks med fisket så leverer Møn noen unike naturopplevelser og tankene om å lage en ny fiskefilm fra Møn, men bare mye mer gjennomført, bedre kvalitet og i en lengre utgave kom sakte på vei hjemover.

Jeg følte veldig på det å prøve å dele så mye som mulig fra denne herlige plassen, de opplevelsene den gir og ikke minst de deilige fiskeopplevelsene jeg og reisefølget mitt har hatt.  Jeg bestemte meg for å finne plass i kalenderen for å bruke hele 2018 på å filme inn fra samtlige turer til Møn. Jeg jobber allerede med et annet filmprosjekt om sjøørretfiske i Norge, men dette måtte bare inn i agendaen og nå er vi i gang. Filmserien min «Jakten på sjøørreten» fortsetter med en langfilm fra Møn hvor kameraene skal være med på samtlige turer til Møn gjennom alle 4 årstidene. Med meg for å hjelpe meg med filmingen så har jeg Anes Spahic og Vegard Rindal. De skal være med på noen av turene, mens noen er jeg alene på.

Dette blir mye jobb, men fy å artig det er og kommer til å bli.

PÅ JAKT ETTER OVERNATTING MØN ? SJEKK UT HER

FISKEGUIDE PÅ MØN ANBEFALES – SJEKK UT HER

 

Da siste turen til Møn i 2017 var over var jeg klar over at det ville ta litt tid før jeg fikk mulighet til å reise ned igjen, men plutselig skjer det.

4 måneder senere kunne jeg endelig få den herlige følelsen igjen som man får når man pakker utstyret inn i bilen og reiser på fisketur. Eventyrlige Møn i Danmark skulle endelig besøkes igjen og livet strålte som aldri før.

Litt spesiell tur skulle det vise seg å bli, men de gærne har det godt. Vegard hadde spurt meg et par helger på rad om vi skulle få kommet oss nedover for å begynne innspillingen. Tiden strakk dessverre ikke til og svaret ble noen tunge nei. Så helt ut av det blå dukket det opp en ledig helg. Problemet var bare at fredagen måtte brukes til jobb og måtte være tilbake til jobb på mandagen. Det var null problem. Fredagskveld klokken 19.00 tøffet vi over fjorden fra Larvik til Danmark og ca klokken 05.00 var vi fremme ute ved Møns klint. Et par timer søvn i bilen før det var tid for å komme seg opp for å sette i gang.

Klokken viste 08.30 da vi var ferdig rigget med fiskeutstyr og kamerautstyr. Følelsen av å være tilbake på Møn igjen var enorm.

Hva som skjedde videre blir ikke fortalt 🙂 Det lå ann til en liten rapport fra turen nå, men det stopper her. Det jeg kan fortelle er at vi fisket hele lørdagen før vi dro til huset vi hadde booket gjennom Møns Klint Resort. Som alltid er jeg svært fornøyd med dem. Super service og hyggelige folk. Kan lett anbefales.

Etter en god natts søvn ble det et par timers fiske på morgenen før reisen gikk hjemover igjen. Ca 18 timer reisetid og totalt 130 mil endte det opp med for å få fiske 10 timer.

Nå er det slik at det ikke blir avslørt så mye fra alle turene til Møn i år.  Det vil komme noe her på nettsiden, på FB siden og på Instagram. Der kan dere følge innspillingen med litt bakom filmen og ikke minst noen artige klipp.

Foto: Vegard Rindal nyter utsikten med unike omgivelser i bakgrunnen.

Innspillingen av Jakten på sjøørreten «Tilbake til klippene – 4 årstider» er i gang. Dette blir spennende.

Under her ligger det to korte filmklipp fra turen.  Sjekk gjerne ut og følge gjerne Fiskejegeren på Facebook, Instagram og Youtube.

ABONNER GJERNE PÅ MIN YOUTUBE KANAL

Skitt fiske

spacer

Leave a reply