Fiskefilmer på Fiskejegerens Youtube kanal – Sjekk ut her

Det er fortsatt full vinter i store deler av landet og våren glimter ikke til ennå. Sjøørretfiske om vinteren er en herlig tid hvor man må utfordre seg selv og pleie tålmodigheten sin. Jeg selv bruker all den tiden jeg kan langs kysten denne årstiden også og digger det, men jeg vet at det er mange som velger å vente til varmere tider før sjøørretjakten begynner. Det kan jeg forstå  svært godt til tider.

Ventetiden for mange blir brukt til fluebinding, sammenkomster og se på fiskefilmer, noe som er et meget godt alternativ når man selv ikke kommer seg ut på tur. Det finnes en drøss av bra fiskefilmer på nett som kan korte ned ventetiden og gi litt blanding av fiskegleder, lærdom, latter og inspirasjon.

Abonner og sjekk gjerne ut Youtube kanalen til Fiskejegeren for mine bidrag innenfor sjangeren fiskefilmer.

ER FISKEUTSTYRET OG BEKLEDNINGEN KLART TIL VÅRFISKE ? SJEKK UT SKITTFISKE.NO FOR GODE TILBUD

Abonner på min Youtube kanal

 

SKITT FISKE

 

 

spacer

Leave a reply