NY FILM – DET SALTE LIV «SJØØRRETBLOGGEN» DEL 1

SALTVANN I BLODET OG SJØØRRET I TANKENE

Jeg kjører på med noen korte og enkle episoder fremover fra mitt sjøørretfiske.
Jeg jobber jo mye med 2 langfilmer som kommer om noen måneder, men lysten av å dele litt fra mitt sjøørretfiske og mine fisketurer gjør at jeg publiserer noen korte episoder fremover.
Jeg deler litt av mitt fiske, fiskeområder, tankeganger osv. Tror også vi får litt plass til å ha det litt moro å, det er viktig 🙂

Så sjekk ut #Detsalteliv_sjøørretbloggen

Våren er her dere og sjøørretfiske våkner til liv igjen for mange etter en hard vinter. Jeg selv nyter alle årstidene ute langs kysten som jeg har gjort siden jeg var guttunge, men denne vinteren har vært tøff. Som vinterfiske etter sjøørret ofte er så er det mange turer uten å få sjøørret eller tegn til den.
Ja, faktisk så er det slik året rundt. Man kan ikke regne med å få sjøørret på hver eneste fisketur man drar ut på. Noen ganger klaffer det, andre ganger ikke. Dette er greit å bli minnet på og jeg kan garantere at dette fisket her ikke hadde vært like moro om det klaffet på hver tur.
Fokus bør ikke ligge på fangstresultat hele tiden, men gleden av å komme seg ut på fisketur. JA det er digg når lina strammer seg og stanga bøyer seg, det er faktisk en av verdens beste følelser.
Den totale pakken man får av sjøørretfiske, ja fiske generelt er fantastisk.
Så kom dere ut og nyt en ny og herlig fisketur.

Ole Martin Gilbu

Følg Fiskejegeren på Instagram @fiskejegeren

WWW.FISKEJEGEREN.COM
WWW.SKITTFISKE.NO

spacer

Leave a reply