NY FILM – DET SALTE LIV «SJØØRRETBLOGGEN» EPISODE 2

Det salte liv – Sjøørretbloggen Episode 2 – Fiskejegeren Production

Jeg gasser på videre med enkle og korte filmer fra mitt sjøørretfiske. Denne gangen starter vi i et område bare 10 minutter med bil fra der jeg bor. Til en plass jeg har fått flere fine sjøørreter. De 3 siste turene til denne plassen har vært ganske artige og levert deilige flex. Jentungen, Ada henger med en liten tur hvor fiskeinteressen stadig vokser. Det er lett å digge.

Vi får et lite glimt fra der jeg møtte på Mikael Blomberg som fisket tørt etter noen fine sjøørreter og som etter jeg dro videre klarte å lure en av de. En ganske flott SØ.
Så skal vi videre til Portør som fortsetter i neste episode sammen med et par episoder fra Jomfruland.

Det er deilig å være sjøørretfisker om dagene, ja det er deilig å være sjøørretfisker året rundt.

Jeg skriver som jeg alltid gjør, kom dere ut å nyt naturen og kysten. SKITT FISKE

Ole Martin Gilbu

Følg Fiskejegeren på Instagram @fiskejegeren

https://www.fiskejegeren.com
https://www.skittfiske.no

spacer

Leave a reply