2019 Episode 5 «Fy den er stor»

Jakten på sjøørreten serien ruller videre.

Høsten er her, det betyr at sjøørretfiske i sjøen er i gang igjen for fullt etter noen måneder med laksefiske i fokus. I denne filmen får dere glimt av 3 dager med fiske i Kragerø, der jeg får besøk av Tommy Solberg. Tommy får en heftig opplevelse i denne filmen som jeg var så heldig å få være en del av, og ingenting er jo bedre enn å få være med på sånne opplevelser.

Som formidlingen i starten av filmen sier så kan en lidenskap man har for noe være med på å bidra til å hjelpe i vanskelig tider. Dette nevnes da det har vært ganske tøft for meg å komme ut i de salte elementene igjen for å lage film ettersom man på en måte kan si at alle filmene jeg har laget, har hatt sin pris, ja for meg en relativt dyr pris. En stor og brå endring i livssituasjonen for en tid tilbake som jeg har tatt veldig tungt, men heldigvis der min lidenskap for fiske og natur har hjulpet meg. I tillegg så gir det å lage disse fiskefilmene meg en stor glede. Det å kunne formidle av det jeg har viet hele livet mitt til er fantastisk.

Nok om det, vi kjører film, men husk alltid å nyt alt en fisketur innebærer. Jakten på sjøørreten skal fortsette utover høsten og vinteren. Jeg kan love mange fine øyeblikk langs kysten i de neste filmene, så følg gjerne med utover.

Takk for at dere ser på