Ny film Jakten på sjøørreten – Glimt av Fyn, Danmark

Jakten på sjøørreten – Glimt av Fyn, Danmark Så var det tid for å dele en film igjen og denne gangen ble det en enkel film fra Fyn. Filmet inn enkelt med mobil og et annet kamera uten ekstra mikrofoner så kvaliteten er deretter, men å fange øyeblikkene og noen av opplevelsene klarte vi lett.

I DENNE filmen får dere enkelt og greit et lite glimt av noen av de opplevelsene jeg hadde sammen med resten av følget på Fyn. Når det gjelder fiske i Danmark så ligger øya Møn hjerte mitt nærmest og jeg tviler på at noen andre plasser klarer å endre det, men jeg må si at de plassene jeg fikk oppleve på Fyn var mer enn godkjent. Fyn leverte ikke det beste fiske de første dagene, hvor værforholdene preget fisket, men fisk ble det, boller hos bakeren ble det, og ikke minst så ble det en fantastisk tur til Fyn i Danmark.

I denne filmen ser dere også Magnus Riksfjord og Mads Arve Moe som var en del av en fast gjeng som reiser nedover til Fyn år etter år. Jeg var så heldig å bli invitert og som gjorde at jeg endelig fikk mulighet til å fiske på Fyn. Etter flere år med historier fra Magnus så var det deilig å se fiskeplassene han har pratet så om, og jeg må si jeg skjønner han godt. Fyn byr virkelig på noen perler. Mikael Blomberg gjester også filmen.

spacer

Leave a reply