NY FILM – Sjøørretfiske i gamle trakter

Jakten På Sjøørreten – Tilbake til gamle trakter

LINK TIL FILM NEDERST I INNLEGGET

Så ruller Jakten på sjøørreten videre..

Amatørfilmingen fortsetter og jeg må innrømme at jeg synes det å formidle og prøve å inspirere gjennom kameraene er helt gull. Vi begynner rolig i årets første film. Denne våren var planlagt til noen større filmprosjekter, men Coronasituasjonen har gjort at de planene har blitt utsatt.

Jeg nevnte jo i siste filmen før jul at jeg ikke hadde tenkt å bruke tid på å lage disse filmene her lenger, men etter at mange har skrevet til meg og sagt at jeg ikke må stoppe med det så var valget enkelt til å kjøre på med nye filmer en periode. Det betyr at det kommer noen filmer fremover nå. Det blir ingen filmer fra min bakgård Kragerø i denne omgang.

OM FILMEN

I denne filmen drar jeg til min gamle bakgård Larvik. Her møter jeg et par kompiser, Mads-Arve Moe og Magnus Riksfjord. Når vi fisker sammen så har vi det alltid ganske så artig, og det er sjeldent at en av oss ikke treffer på litt fine fisker. Treffer vi denne gangen ?

Sjekk ut årets første episode av Jakten På Sjøørreten

spacer

Leave a reply