Fisk deg frisk – Fiske er mer enn bare fiske

I alle år har jeg jobbet med å formidle det meste innenfor min lidenskap for fiske og natur. Jeg fant tidlig ut at selve livet mitt bestod av den evige jakten på nye gode fiske og naturopplevelser. Gleden av å inspirere andre, og det å formidle hva fiske egentlig har å by på ble en stor del av meg. Derfor ble Fiskejegeren til den gangen, og målet har alltid vært det samme.

NÅ har jeg lyst å dele noe med dere som jeg lenge har hatt et stort ønske om få til.

FISK DEG FRISK

Det hele startet med da jeg opplevde noe som for meg var en svært tøff og krevende periode. En del av livet mitt der jeg ser tilbake på hvor fort det er å grave seg ned, mens man jobber hardt med å fremstå sterk og lykkelig.

Nå er det slik at jeg er langt i fra alene om å ha «vond» bagasje med seg i hverdagen.

Jeg har hatt mange fine, og noen dype samtaler med ulike folk på fisketurer. Jeg har lyttet til historier som både er tøffe, og ja til tider vanskelig å forstå. Det jeg forstår og vet helt sikkert er at en fisketur er med på å lindre eventuelle tøffe tider. En fisketur med de opplevelsene som følger gjør noe for deg som ofte er det som skal til for at du får tankene til å jobbe, og du igjen reflekterer litt rundt alt som skjer.

En fisketur trenger ikke alltid bestå av det å få fisk i slike perioder. Det viktigste er å komme seg ut i naturen og tillate seg å la tankene få leve.

Nå er det slik at vi mennesker er skrudd sammen ulikt og dette med å komme seg ut på slike turer ikke behøver å bety passer eller bidrar med noe godt for alle. Når det er nevnt så er jeg selv overbevist om at naturen og de opplevelsene som det gir er med på å lindre.

Noen er overarbeidet på jobb, sliter med stress, angst eller andre plager. Samlivsbrudd som for mange er en smerte som ofte kan forbindes med den «stille sorgen» og mye annet.

HVA ER #Fiskdegfrisk ?

Jeg vil komme tilbake med mer rundt og hvilke planer som foreligger utover vinteren, men målet med #fiskdegfrisk er blant annet å få fokus på det at fiske er mer enn bare fiske. En fisketur sammen med noen kan gi deg mer enn man tror på flere områder, der man kanskje kun trenger noen til å lytte til seg, eller rett og slett kun ønsker å bruke fisketurene til å få gode opplevelser. Finne ro, en kort pause fra «resten av verden» for et øyeblikk eller bare om man har behovet for å fylle opp opplevelseskontoen sin.

Med Fiskejegeren og #fiskdegfrisk så skal vi sammen bevise at FISKE ER MER ENN BARE FISKE og hjelpe hverandre så godt det lar seg gjøre.

spacer

Leave a reply