Ny film – Sjøørretfiske Vloggen 2022

Sjøørretfiske – Jakten På Sjøørreten Vloggen Episode 1.

Se film nederst i innlegget

Etter mye innspilling og jobb med filmen Jakten På Sjøørreten «Fra sør til nord», var det godt å kunne slippe seg litt fri med litt enkel filming. Bare kose meg på kameraene på tur.

Denne vlog serien blir veldig enkel. Det blir å formidle mitt sjøørretfiske med alt som hører til. Jeg deler mine tankeganger, fremgangsmåter, opplevelser og mye mer, på en kort og enkel måte.

I påvente av mitt største filmprosjekt, er det gøy å kunne dele litt med denne vloggen mens vi venter. Våren har kommet, i hvert fall i mine deler av landet. Vanntemperaturen stiger sakte den riktige vei. Sjøørretene kvikner til, og mye moro er i vente.

Det å filme inn og dele fra noen av mine øyeblikk på fisketur har alltid vært moro. Ekstra moro er det når man vet man har klart å inspirere noen. Så om jeg klarer dette med denne vlogg serien her også, ja da er jeg strålende fornøyd.

Takk for at dere ser på. Nyt den kommende tiden langs kysten.

Skitt Fiske

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply