Episode 1 «Sjøørretfiske i Kragerø» 2018

Min Youtube serie fra de salte elementene «Jakten på sjøørreten» er tilbake.

Etter en sommer fylt med laksefiske og mye innspilling av de kommende filmene «Fra sør til Nord» så var det deilig å komme seg ut langs kysten av Kragerø igjen.

I denne filmen er vi selvfølgelig i min bakgård, Kragerø. Jeg fisker litt innover i fjorden og sjøørretene har fått ristet av seg hetebølgen fra den ganske så varme sommeren. Vi er i startfasen av en fantastisk kommende sesong for sjøørretfiske.

I denne filmen har jeg valgt å dele litt fra et par plasser hvor jeg deler litt info og tankegang,. Mye moro og fine øyeblikk i de salte elementene igjen… Endelig. I tillegg får dere glimt av neste episode på slutten av denne filmen. I den neste episoden skal jeg endelig vise dere litt av noen områder jeg setter høyt på min sjøørretliste.

Jeg håper jeg har klart å videreføre litt av det jeg har laget før. Jeg har fortsatt filmproduksjonen min på et lavbudsjett nivå så ikke forvent den beste kvaliteten, men at alle filmer fremover skal bli fylt opp med sjøørretfiske, naturopplevelser og fiskeglede, ja det kan jeg garantere. Takk til alle dere som ser på. Nyt den kommende tiden på jakten på sjøørreten.

Skitt Fiske

Ole Martin Gilbu