Episode 2

Vi er kommet til episode 2 av Laksebloggen og denne gangen tar jeg turen opp til Surnadal og fisker på valdet Øvre Sæter. Der fikk jeg en bit av utløpet av den flotte hølen «Advokaten» , Sæterhølen og Talgøpoolen som jeg likte særdeles godt.

Øvre Sæter fiskecamp var en flott plass med hyggelige folk og jeg håper å reise tilbake hit en annen gang. Selv om det ikke ble noe laks på land, så fikk jeg føle på en stor surna laks i noen sekunder på brekket av «Advokaten» i skumringen. Ellers var det stille for min del, men det ble tatt at par fisker på valdet mens jeg var der. Starten av sesongen her og i hele elven har vært særdeles bra og mye tyder på at det blir et kjempe år i Surna.

Bli med til Surnadal i denne lille filmen der dere får glimt av både natur og fiskeområdene ved øvre Sæter. Neste episode blir fra Lysne i Lærdal så ikke gi opp Laksebloggen helt ennå selv om det ikke har vært noe fiskeaction til nå. Det kommer… Det garanterer jeg