Laksebloggen 2016 – Film

Laksebloggen 2016 kan man følge Fiskejegeren på alle sine fisketurer til forskjellige elver på jakt etter laksen. Alle kameraene er med og for hver elv som blir besøkt vil det komme flere små episoder jevnlig utover sesongen.

Målet med denne Laksebloggen er først og fremt å formidle laksefisket med alt det positive dette gir. Her handler det ikke kun om det å få laks, men hele rammen rundt. Naturopplevelsene, øyeblikkene både langs elven og følelsene man får når man pakker før en tur. Kameratskapen sammen i elven, de gode samtalene med andre fiskere langs elven og den viktige «glem verden for et øyeblikk» følelsen.
Målet er også å inspire, spre info om selve fisket og laksen med mer. Ønsker å få frem de ekte og gode følelsene man får når man er på laksefiske og håper ved å ta med videokameraene på alle mine fisketurer vil føre til at de opplevelsene jeg har rundt i elvene, kan formidles videre på en god måte. Derfor vil episodene bli produsert på enkelt vis for å få frem alt det ekte og øyeblikkene som skjer der og da.
Jeg er bare en vanlig laksefisker som er lidenskapelig opptatt av det jeg driver med på samme måte som mange andre.
Jeg er verken en bedre fisker, har mer kunnskap eller noe som helst annet enn andre. Her blir det kun ekte fiskegleder hele veien, fantastiske naturopplevelser og kanskje noen heftige fighter med laks.

Litt info om hva som skjer i episodene og hvilke elver som skal besøkes.
Selve episodene blir delt opp og blir ikke så lang varighet på. Episodene vil bli brukt til å vise frem elvene og områdene jeg besøker, litt prat både av meg selv og med andre fiskere. Info om elvene, utstyret som blir brukt og selvfølgelig blir det mye fisking.

Noen av elvene som skal besøkes er følgende elver: Nærøydalselva, Lærdalselva, Lygna, Tovdalselva, Numedalslågen + mange flere.

Så det var litt info om Laksebloggen og håper dere vil følge med på episodene utover i sesongen. Noen episoder blir nok bedre og mer action i enn andre, men jeg lover å prøve å formidle selve opplevelsene og fisket på best mulig måte

Ønsker alle laksefiskere der ute en god sesong. SKitt fiske

Episode 1 «Starten» Laksebloggen 2016