Velkommen – Om Fiskejegeren


Velkommen til Fiskejegeren.com

Fiskejegeren startet jeg for ca 6 år siden der målet først og fremst var å formidle så mye som mulig innenfor sjøørretfiske i sjøen og laksefiske i elv. Dette for å dele fiskeglede og kanskje kunne være med på å inspirere nye til å begynne med nettopp slikt fiske.
Nå med den nye bloggen ønsker jeg mye av det samme bare at det vil utvikle seg til en del mer som det vil komme litt mer om senere.

Jeg ønsker også å få flere barn/ungdom til å interessere seg for fiske med fokus på å ha det gøy. Det er et spennende prosjekt som allerede er i gang og noe jeg gleder meg mye til å jobbe videre på.
På bloggen nå fremover kan man lese om alle fisketurene mine etter sjøørret langs kysten, laksefiske, diverse omtaler av fiskeutstyr og mye annet fiskesnop.
Det går også mye tid på å lage diverse fiskefilmer da mest i de salte elementene på jakt etter sjøørret, men også laksefiske i elv. Jeg kommer til å satse mye på film fremover. Alle mine fiskefilmer blir publisert på min youtube.  Sjekk ut min  youtubekanal – Fiskejegerens fiskefilmer.


LIDENSKAPEN ER STOR OG EKTE FISKEGLEDE SKAL DELES.

Litt raskt om meg selv
Bosatt i Kragerø, men opprinnelig fra Larvik. Jeg har fisket så lenge jeg kan huske og startet vist nok min fiskekarriere allerede da jeg kun var noen år gammel der min far som var en ivrig laks og sjøørretfisker tok meg med ut på tur.
Tjuvfisking langs bredden av Numedalslågen på jakt etter laks ble en liten del av meg da jeg var liten.
Mye fravær fra skolen der man ofte møtte meg på sykkel med stengene på styret. Laksefiske på Vestlandet ble en stor del av livet mitt fra ung alder ettersom familien min på farssiden kommer fra Sogn.

Sjøørretfiske ble også ganske så naturlig for meg å begynne med ettersom jeg vokste opp i noen fantastiske områder for sjøørretfiske og i tillegg fikk lov å bli med på fisketurer med de jeg så opp til og som jeg så på som verdens beste sjøørretfiskere den gangen.
Kan vel egentlig takke dem for at jeg idag bruker så mye tid på dette fisket som jeg gjør. En stor takk da særlig til Magnus Riksfjord som var en av dem som tok meg med ut på tur da jeg var yngre.
Tidligere årene har jeg fisket med både flue, sluk og mark der de siste årene har kun blitt fluefiske som gjelder med et par unntak. Sjøørretfiske i sjøen er det kun fluefiske som gjelder nå og det samme i elvene etter laks. Jeg ser på meg selv som langt ifra noen ekspert og har heller aldri hatt som mål å være det. For meg handler fiske om de gledene man opplever og det betyr da ikke alltid at man må få fisk. Det sosiale med å møte andre fiskere, være på fisketur sammen til det å nyte natur og slappe av med det man trives best med i hele verden. Nemlig fiske. Det var litt info om nettsiden og meg, så da håper jeg at jeg klarer å glede noen med denne siden.

Ole Martin Gilbu

DSC_0423

 

 

3 comments on “Velkommen – Om Fiskejegeren

 1. Torben Fyhring

  Hej, vil forsøge at få fiske i Nærøydalselva i juli næste år, kan du hjælpe med kontakt her ? Således jeg kan sende en ansøgning / request vh. Torben Fyhring, Danmark (fin side du har ?)

 2. Morten

  Hej Ole Martin
  Flot hjemmeside og spændende at følge dit fiske. Har du en mailadresse så jeg kan skrive til dig angående en forespørgsel om laksefiske?
  Pft
  Mvh
  Morten

  1. Fiskejegeren

   Hei Morten.
   Takk, det var hyggelig å høre. Jeg har sendt deg en mail.
   Mvh Ole Martin

Leave a reply