VELKOMMEN TIL FISKEJEGEREN.COM


Fiskejegeren startet jeg for 7 år siden der målet først og fremst var å formidle så mye som mulig innenfor mitt sjøørretfiske i sjøen, og laksefiske i elv. Dette for å dele fiskeglede og kanskje kunne være med på å inspirere nye til å begynne med nettopp dette fisket.

Med Fiskejegeren  er planene å fortsette i samme stil som de tidligere årene og følge min egen vei innenfor det å formidle, men nye prosjekter skal gjennomføres.

Planene er å bare vokse på flere områder for å nå ut til flere og dele mer av den herlige lidenskapen vi har.

HVA ER FISKEJEGEREN.COM ?

 • En blogg som omhandler sjøørretfiske i sjøen og laksefiske i elv.
 • Deler fisketeknikker, fisketips og fiskeplasser.
 • Presentere relativt og lærerikt innhold.
 • Hovedmål å inspirere og formidle.
 • Guide, kursvirksomhet, foredrag og fisketurer.
 • Aktivt habitatsforbedrende tiltak av gytebekkene for sjøørret
 • Høyt fokus på miljøet og en ren skjærgård.
 • Lidenskapen er stor – Ekte fiskeglede skal deles.

FISKEFILMER

Det å lage fiskefilmer har blitt en stor del av Fiskejegeren. Dette er noe jeg trives svært godt med og som gir meg mye glede. Selv om filmene mine blir laget med enkle filmkameraer og ikke er ment som noen proffe produksjoner, så ligger det mye tid og jobb bak.

Jeg kommer til å fortsette å lage fiskefilmer i 2019.

Det vil bli alt fra langfilmer til noen kortere vlogg episoder.

LIDENSKAPEN ER STOR –  EKTE FISKEGLEDE SKAL DELES 

SJEKK GJERNE UT YOUTUBE KANALEN TIL FISKEJEGEREN


https://www.facebook.com/fiskejegeren/videos/750045335151816/

GUIDE, KURSVIRKSOMHET OG FISKETURER

Fra våren 2021 så vil jeg tilby ulike tilbud innenfor kursvirksomhet og arrangere fiskereiser til utvalgte steder.

Mer info om dette kommer

BLI MED PÅ FISKETURER

PRAKTISK SJØØRRETKURS

I vintermånedene tilbyr jeg foredrag med ulike temaer hver sesong.

Mer info

FOREDRAG VINTER 2020/ 2021

LITT OM MEG SELV

Født og oppvokst i Vestfold, nærmere bestemt Larvik. Er nå bosatt i Kragerø som ligger ute ved kysten i Telemark.

Jeg er 36 år og har 2 barn som jeg tydeligvis har klart å smitte interessen for fiske og natur over til.

Lidenskapen for laksefiske er stor. Kort fortalt så har laksefiske vært en stor del av meg så lenge jeg kan huske.

Sjøørretfiske for meg ble en naturlig del av livet mitt ettersom jeg vokste opp i Larvik, Vestfold. Dette er tross alt områder man lett kan kalle et sjøørretparadis med sine varierte kystområder. Frem til nå kan jeg se tilbake på 30 år fylt med sjøørretfiske langs kysten.

Faren min var en ivrig fisker som tok meg med mye ut på forskjellige fisketurer året rundt, samt at de fleste rundt meg drev med ulike former innenfor fiske, og da ble valg av vei i livet ganske så lett.

For meg begynte det med slukfiske som var det jeg vokste opp med, men nysgjerrigheten for fluefiske kom med ungdomstiden. Slukstang og fluestang krysset sine veier stadig vekk, før det en vakker dag bare gikk opp for meg at det var fluefiske som ga meg den ekstra store gleden.
Nå mange år etter kan jeg se tilbake på mange uforglemmelige øyeblikk langs kysten på jakt etter sjøørreten.

Jeg ser på meg selv som langt i fra en ekspert, og har heller aldri hatt som mål å bli det. For meg handler fiske om de gledene man selv opplever og det betyr da ikke alltid at man må få fisk. Det sosiale med å møte andre fiskere, være på fisketur sammen til det å nyte natur og slappe av med det man trives best med i hele verden.

Jeg tørr nesten å si helt sikkert at man aldri blir utlært i faget fiske. Nye opplevelser, ideer og tanker kommer stadig frem. Selv om jeg føler meg svært trygg på mitt eget fiske og følger mine egne tanker, erfaringer og kunnskap som  har samlet seg opp fra alle fisketurene med årene, så er det allikevel svært moro å prøve nye ting og lytte til andre. Dele erfaringer og tankegang med andre som har samme lidenskapen vil alltid være et klokt tips, bare ikke brenn det fast. Tørr å gå egne veier, utforsk og få egne erfaringer.

I samarbeid med

VELKOMMEN TIL FISKEJEGEREN.COM

Ole Martin Gilbu

3 comments on “

 1. Torben Fyhring

  Hej, vil forsøge at få fiske i Nærøydalselva i juli næste år, kan du hjælpe med kontakt her ? Således jeg kan sende en ansøgning / request vh. Torben Fyhring, Danmark (fin side du har ?)

 2. Morten

  Hej Ole Martin
  Flot hjemmeside og spændende at følge dit fiske. Har du en mailadresse så jeg kan skrive til dig angående en forespørgsel om laksefiske?
  Pft
  Mvh
  Morten

  1. Fiskejegeren

   Hei Morten.
   Takk, det var hyggelig å høre. Jeg har sendt deg en mail.
   Mvh Ole Martin

Leave a reply