VELKOMMEN TIL FISKEJEGEREN.COM


Fiskejegeren startet jeg for 7 år siden der målet først og fremst var å formidle så mye som mulig innenfor sjøørretfiske i sjøen og laksefiske i elv. Dette for å dele fiskeglede og kanskje kunne være med på å inspirere nye til å begynne med nettopp slikt fiske.

Med Fiskejegeren så er planene å fortsette i samme stil som de tidligere årene og følge min egen vei innenfor det å formidle, men nye prosjekter skal gjennomføres.

Planene er å bare vokse på flere områder for å nå ut til flere og dele mer av den herlige lidenskapen vi har.

HVA ER FISKEJEGEREN.COM ?

 • En blogg som omhandler sjøørretfiske i sjøen og laksefiske i elv.
 • Deler fisketeknikker, fisketips og fiskeplasser.
 • Presenterer relativt og lærerikt innhold.
 • Hovedmål å inspirere og formidle.
 • Guide, kursvirksomhet, foredrag og fiskereiser.
 • Aktivt habitatsforbedrende tiltak av gytebekkene for sjøørret
 • Høyt fokus på miljøet og en ren skjærgård.
 • Lidenskapen er stor – Ekte fiskeglede skal deles.

FISKEFILMER

Det å lage fiskefilmer har blitt en stor del av Fiskejegeren. Dette er noe jeg trives svært godt med og som gir meg mye glede. Selv om filmene mine blir laget med enkle filmkameraer og ikke er ment som noen proffe produksjoner så ligger det mye tid og jobb bak.

Jeg kommer til å fortsette å lage fiskefilmer i 2019.

Det vil bli alt fra langfilmer til noen kortere vlogg episoder.

LIDENSKAPEN ER STOR –  EKTE FISKEGLEDE SKAL DELES 

SJEKK GJERNE UT YOUTUBE KANALEN TIL FISKEJEGEREN


Det er herlige tider langs kysten om dagene. Her er det et glimt av den nye episoden Jakten på sjøørreten "Herlige tider" som kommer snart. Husk å trykk HD for best kvalitet

Slået op af Fiskejegeren.com i Søndag den 27. november 2016

GUIDE, KURSVIRKSOMHET OG FISKEREISER

Fra våren 2019 så vil jeg tilby ulike tilbud innenfor guide og kursvirksomhet, i tillegg til å arrangere fiskereiser til utvalgte steder.

Dette finner man mer info om her

I vintermånedene tilbyr jeg foredrag med ulike temaer hver sesong.

Dette kommer det mer info om på nettsiden snart. 

 

 

LITT OM MEG SELV

Jeg er bosatt i Kragerø som ligger ute ved kysten i Telemark, men jeg er  opprinnelig fra Larvik. Jeg er 31 år, merkelig nok klart å bli gift og er det fortsatt. Jeg har 2 barn som jeg har klart å smitte interessen for fiske og natur over til.

Lidenskapen for laksefiske er stor. Kort fortalt så har laksefiske vært en stor del av meg så lenge jeg kan huske.

Sjøørretfiske ble ganske så naturlig for meg i tidlig alder ettersom jeg vokste opp i noen fantastiske områder for sjøørretfiske. Ja faktisk så har sjøørretfiske i sjøen vært en del av meg i 27 år nå.

På det meste var det daglige fisketurer året rundt uansett vær og forhold.

Jeg startet å fiske med sluk og mark frem til jeg fikk min første fluestang. Fluestangen fulgte med meg på hver fisketur, men som oftest var det slukstangen som ble brukt.

Jeg har aldri brydd meg om hva man fisker med og alltid tenkt at det er opp til hver enkelt person å finne ut hva som gir mest fiskeglede og hva man trives med.

For min del så er det fluefiske som gjelder.

Jeg ser på meg selv som langt i fra en ekspert og har heller aldri hatt som mål å bli det. For meg handler fiske om de gledene man selv opplever og det betyr da ikke alltid at man må få fisk. Det sosiale med å møte andre fiskere, være på fisketur sammen til det å nyte natur og slappe av med det man trives best med i hele verden. Nemlig fiske. Bare en annen fisker med samme lidenskap forstår meg når jeg sier at fiske er LIVET MITT.

Jeg tørr nesten å si helt sikkert at man aldri blir utlært i faget fiske. Nye opplevelser, ideer og tanker kommer stadig frem. Selv om jeg føler meg svært trygg på mitt eget fiske og følger mine egne tanker, erfaringer og kunnskap som  har samlet seg opp gjennom alle år fra hver fisketur, så er det allikevel svært moro å prøve nye ting og lytte til andre. Dele erfaringer og tankegang med andre som har samme lidenskapen vil alltid være et klokt tips.

Ambassadør for Skitt Fiske


 

 

 

VELKOMMEN TIL FISKEJEGEREN.COM

Ole Martin Gilbu

3 comments on “

 1. Torben Fyhring

  Hej, vil forsøge at få fiske i Nærøydalselva i juli næste år, kan du hjælpe med kontakt her ? Således jeg kan sende en ansøgning / request vh. Torben Fyhring, Danmark (fin side du har ?)

 2. Morten

  Hej Ole Martin
  Flot hjemmeside og spændende at følge dit fiske. Har du en mailadresse så jeg kan skrive til dig angående en forespørgsel om laksefiske?
  Pft
  Mvh
  Morten

  1. Fiskejegeren

   Hei Morten.
   Takk, det var hyggelig å høre. Jeg har sendt deg en mail.
   Mvh Ole Martin

Leave a reply