Alle fiske døgnene har sin pris

At jeg fisker mye etter laks og sjøørret er vanskelig å skjule og alle som kjenner meg vet hvor mye tid jeg bruker på dette. Nå har det seg slik at jeg har ei snill samboer som som lar meg reise på alle disse fisketurene, men det har sin pris og hva jeg mener med det kan dere lese nedenfor.

De fleste har vel hørt om Ullared ? Et  enormt shoppingsenter i Sverige som skremmer en rekke mannfolk og kjerringene som drar visakortet til det ryker.

Foto: Gekås shopping senter i Ullared

Min samboer krever noen slike turer ned hit i løpet av året og det gjør meg ingenting for så heldig jeg er så renner det to lakseelver i nærheten ( Åtran og Laagen ) og flotte sjøørretområder ved Varberg. Mange forstår nok da at jeg drar til en av disse plassene mens samboer handler.

MEEEEEN nå ville hun ned igjen denne helgen og det betydde stengte lakseelver og ikke lov å fiske sjøørret langs kysten. Istede måtte jeg dette…..

Begynte med å stå i kø for å komme inn i varehuset……….

 1,5 time senere så kunne inngangspartiet endelig vise seg…….

På innsiden var marerittet et faktum. Stapp fullt med folk. Varehuset rommer 7000 personer og ved det antallet stenges dørene for så å slippe inn flere etterhvert som kunder går ut. Altså det var ca dette antallet personer inne i varehuset. Det er vel rundt 82 kasser der og i samtlige kasser var det kø. 1 time i kø måtte vi stå for å betale.  SÅ JA, DET VAR VERDT Å BLI MED PÅ DETTE MED TANKE PÅ ALLE FISKEOPPLEVELSENE, MEN JAMMEN HAR DET SIN PRIS

Liten trøst er at dem har en liten fiskebutikk med mye fiskesnadder i som jeg selvfølgelig slo av litt tid i.

Foto: Liten fiskebutikk i Ullared med mye bra utstyr, særlig innen fluefiske

Måtte bare ta bilde av denne gjedda. Catch & release tilbake i hylla

Blogglistenhits

spacer

One comment on “Alle fiske døgnene har sin pris

  1. Pingback: Sjøørretfiske – Herlige tider – Velkommen til Fiskejegeren

Leave a reply