Sjøørretfiske Kragerø – Påske

Påsken er i full sving og dagene flyr fort. Jeg har fått fisket ganske mye de 3 siste dagene og kommer til å skrive en samlet rapport fra hele påskens sjøørretfiske rett over helgen.

Legger ut noen bilder fra idag. David, Birger og Terje som alle 3 er fra Kragerø ble med ut på en av mine faste fiskeplasser jeg bruker mye tid ved rett på grensa mellom Kragerø og Risør. Fantastiske områder med til tider store sjøørreter + har vært borti havabbor her.

Ved disse områdene jakter jeg etter større fisk, så det kan være langt mellom fiskene, men belønningen på slike områder er som regel verdt tålmodigheten.

Jeg har fått en del fisk mellom 1-1,6 kg her ute,men  har sett mye stor fisk 3++ kg og mistet to i samme dim. Så mulighetene er der og jeg har stor tro på at det klaffer skikkelig der ute snart, enten for meg eller en av de andre fiskerene.

Foto: Ole Martin Gilbu viser nyfrelste sjøørretfisker David Hansen de»hemmelige» plassene

Foto: Ole Martin Gilbu

Blogglistenhits

spacer

Leave a reply