Havsöringsfiske med bismak – Ullared IGJEN

Neeiiiiiiiii, var det første som fløy igjennom tankene mine da det dirra i mobilen min på jobben onsdags formiddag. Det var en melding fra min samboer og det er jo som regel koselig å få meldinger fra henne, men denne var litt kjip. Noe av det som sto i den meldingen var nemlig dette:

JEG HAR PAKKET OG GJORT KLAR UNGENE FOR NOEN DAGER TIL ULLARED. GLEDER MEG TIL DU ER FERDIG PÅ JOBB…DENNE GANGEN TRENGER DU VEL IKKE HA MED FLUESTENGER ?

Jeg skrev et innlegg for en tid tilbake ALLE FISKE DØGNENE HAR SIN PRIS som var min forrige obligatoriske tur ned ditt som en del av en avtale vi har ettersom jeg fisker litt ganske mye.

Det er mange flotte sjøørretområder rundt Varberg som ligger kun 30 min med bil fra Ullared så det at hun trodde jeg ikke skulle ta med fluestengene er som å tro på julenissen. Det skjer bare ikke.

Så jeg fikk jobbet inn det jeg skulle og kommet meg hjem, snikpakket flueutstyret lengst inn bak i bilen og vendte snuta mot sjølvaste Ullared.

Gidder verken å skrive mer om Ullared eller legge ut flere bilder. På bildet over prøver jeg å komme meg i en kaos kø i kasse nr 62. Trenger ikke skrive mer da, dere skjønner resten

ENDELIG klarte jeg å lure meg unna og gikk en tur opp i den lille fiskeutstyrsbutikken som ligger ved siden av Ullared. Jeg går alltid oppom der, små handler litt diverse og slår av en prat. Jeg måtte jo spørre hvordan fisket hadde vært i Varberg områdene og fikk høre at det hadde vært bra med mye fin fisk. Jeg er litt usikker, men tror ikke han fikk fullført setningen før jeg var på vei ned trappa, igjennom et par tusen biler på parkeringen og fikk kastet meg i bilen med retning Varberg.

ENDELIG på vei til kusten.

 På plass ute ved Getterön i Varberg. Getterön er en fantastisk flott halvøy med mange spennende fiskeplasser. Det blir stadig vekk tatt fine sjøørreter her. Jeg har vært her flere turer før så jeg er ikke helt grønn på denne plassen, men har tilgode å få fisk over kg`n her.

På parkeringen ser jeg 3 andre fiskere gjøre seg klare og ser dem rigger opp slukstenger. De setter kursen mot sør delen som var min plan også, men man kan fiske rundt hele halvøyen så da gikk jeg motsatt vei for å fiske meg rundt.

Streamstix stengene som fikk være med på denne turen så da hadde jeg rigget opp Angry Seatroutseekeren med Ultralite snella og tok med flueboksen fyllt med diverse reker, Vaskebjørn og Speykutlingen.

Jeg fisket ganske hardt over store områder og fikk kun småfisk og det gidder jeg ikke. Heller 1 stor enn mange små.  Jeg valgte å gå videre til de plassene jeg har blitt tipset om tidligere at det har blitt tatt mange fine fisker. Kastet ganske hardt en periode i disse områdene også uten å være i nærheten av fisk. Solnedgangen kom fort og jeg fisket meg inn i mørket uten at heller det bidro til noe stram line. 

Dagen gikk inn i mørket og det var på tide å komme seg tilbake til leiligheten i Ullared og selv om jeg ikke var i kontakt med noen store öringer så ble den en fantastisk ettermiddag/kveld ute på

Getterön.  

Dette var bare første dagen av totalt 4 dager vi var der nede, men dropper å skrive mer om de dagene da det har gått mye tid til å bygge opp «kreditt» sammen med min kjære.  Ble jo selvsagt mer fiske de dagene, men fangstmessig ikke så veldig bra. Ingen fisker denne gangen heller som var over kg`n .


Så nå har jeg gjort en innsats på hjemmefronten 🙂 så nå er det leeenge til neste gang. Ikke til å jakte havsöringer i disse områdene igjen, men til Ullared skal besøkes igjen. Blakk er jeg også nå, men blid og fornøyd halvdel har jeg.Blogglistenhits

spacer

Leave a reply