Ny sjøørretfilm – «Høsten er her» Jakten På Sjøørreten

Da har jeg endelig fått sammen første episode av Jakten på sjøørretfiske. I denne episoden er det noen klipp fra turer litt tidligere i Kragerø og fra 2 turer der Vegard, Bas og Martin-Tobias ( Jakt og Fiskegutta ) ble med på sjøørretfiske i Vestfold. Dessverre fikk ikke Martin-Tobias vært med noe særlig.

Jeg har flere episoder klare som blir publisert etterhvert og det blir filming på alle turene fremover. Jeg setter inn høygiret nå ettersom vi nærmer oss min favorittmåned i løpet av året, nemlig november. Det gleder jeg meg til. Målet med disse filmene er som jeg alltid har hatt. Jeg ønsker å formidle og inspirere evt nye fiskere til å begynne med dette. Filmene jeg lager er langt ifra profesjonelt laget, men håper jeg klarer å få til noe med de midlene jeg har og med mine begrensede redigeringskunnskaper. Uansett filmer blir det og klarer jeg bare å glede noen få med disse filmene, så er det mer enn nok for meg til å ville fortsette med dette. Det er lørdag, så kom dere ut å fisk sjøørret, men husk å se filmen først da 🙂 Skitt fiske og ha en strålende helg

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=wnlRNHJ3f-w[/embedyt]

 

Blogglistenhits

spacer

Leave a reply