Ny film – Jakten på sjøørreten «Tid for vinterfiske»

Episode 4 er på plass og vinterfisket er i gang. Nå skal det sies at det ikke er mye som minner om vinter ennå, men de typiske vinterplassene mine i Kragerø områdene har begynt å levere.

I flueboksene mine nå er Speykutlingen, Redhead`n og Pattegrisen med. Typiske fluer som leverer bra nå. Diverse lopper er også bra, men jeg avventer litt til med dem. Jiggy har levert greit til nå så er litt av hvert som fisker bra nå. Slik det ligger ann værmessig så blir det nok bra fiske lenge fremover. Deilig med mild vinter.

Tilbake til filmen. I episode 4 blir det lite prat og heller ikke så mye action. Mye av grunnen til det er at episode 5 allerede er klar der det vil bli mye prat, tips og mye liv. Den blir publisert innen kort tid. Episode 4 som ligger ute her nå har jeg tatt med noen glimt av byen Kragerø. Jeg har jo frontet sjøørretfiske, laget mange filmer og skrevet mange rapporter fra Kragerø distriktet uten å vise byen. Kragerø er mer enn bare et sjøørretelderado. Så derfor kommer det noen få glimt av lille perlen Kragerø på slutten av denne episoden. Her er episode 4 og kom gjerne med kommentarer om dere liker det dere ser.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=HKRSAnAvAJ0[/embedyt]

 

Blogglistenhits

spacer

Leave a reply