Hva skjer i 2016 – Fiskejegeren på nye eventyr

Året 2015 nærmer seg slutten og et nytt spennende år er i anmarsj. Jeg gleder meg mye til det kommende året der filmproduksjonene vil løftes til et nytt nivå med nytt oppgradert utstyr. Jeg har jo til nå kun brukt gopro kameraer til å lage filmene noe som begrenser mulighetene mye, men jeg har prøvd å få det til på best mulig måte.Må jo si at nytt utstyr vil hjelpe stort for fremtidige filmer. Et av hovedmålene mine i 2016 vil være å prøve å skaffe en sponsor eller to.

Nye plasser skal besøkes og bloggen blir videreutviklet samt det vil komme en ny egen nettside som omhandler filmproduksjonene mine. Det er en nettside som har ligget på vent snart et år nå da det dukket opp en nettside med nesten tilsvarende navn, men nettsiden vil nå bli fullført.

IMG_20151213_111909

Sjøørretfiske blir det jo selvfølgelig full dekning av her på bloggen i form av rapporter fra turene, fisketips, bilder og mye mer med full fokus på å formidle og inspirere eventuelt nye kommende fiskere.
Laksefiske er en stor del av livet mitt og det er allerede planlagt en langfilm av den kommende sesongen der ulike fiskekompiser skal være med. Gleder meg stort.

Jeg skal også på nye eventyr det kommende året og da ikke her hjemme i Norge, men utstyret skal pakkes og mer eksotiske plasser skal besøkes. Det blir både utfordrende og moro.

Jeg jobber også aktivt med å fullføre planene mine om å arrangere ulike sjøørretaktiviteter i Kragerø i form av gruppe events, fiskeskole der den yngre garden vil være i fokus og et par ting til som jeg velger å avvente med å fortelle om.

Så 2016 blir et spennende år og jeg håper alle som har fulgt med på Fiskejegeren og sett filmene mine vil fortsette med det. Nå får jeg konsentrere meg om de dagene som er igjen av året 2015 så det vil dukke opp litt mer på bloggen frem mot jul.

Vil legge med helt på slutten her at jeg føler meg veldig heldig og takknemlig for at jeg har mulighet til å kunne fiske så mye som jeg gjør og får lov til av min bedre halvdel som holder ut med meg, nyte naturen vi har og best av alt å kunne bli kjent med mange nye fiskere som jeg har fått gjort dette året.

Ønsker dere alle en strålende førjulstid.

Blogglistenhits

spacer

2 comments on “Hva skjer i 2016 – Fiskejegeren på nye eventyr

  1. Bent Magnussen

    Lykke til videre fremover! Å formidle slik du gjør, krever selvfølgelig ressurser og tid. Håper det dukker opp noen som ønsker å støtte deg videre i dette, enten i form av rimelig utstyr, eller på andre måter! Det er håpløst å sponse alle som driver med en hobby, men det du gjør, er jo mer enn hobby – det er å formidle glede og inspirasjon til utrolig mange – noe som burde verdsettes.

  2. Ronny Tegle

    Heilt enig. Stå på! Fantastisk bra blogg!

Leave a reply