Sjøørretfiske i sjøen – Fiskeplasser

Jeg hadde tenkt å skrive litt om fiskeplasser når det kommer til sjøørretfiske, men så fikk jeg se at Eivind Berulfsen på sin nettside har oppdatert med knall bra info innenfor dette området så anbefaler sterkt å besøke siden hans. Det han skriver og med bildene han har lagt ut beskriver og gir lærerik info som er verdt å få med seg.  Her er en link direkte til nettsiden hans og mye bra innenfor nettopp fiskeplasser etter sjøørret.

http://fluefiskern.no/fiskeplasser

Jeg kommer til å skrive litt om noen av fiskeplassene i Kragerø fremover som våkner til liv nå. Jeg observerte senest i dag 4 børstemark i en bukt det pleier å bli helt «Texas» tilstander på denne tiden her som vannet blir litt varmere. Det skjer mye fremover så håper på å få til noen innlegg om noen av disse plassene innen kort tid. Bloggen er i full gang fra i dag og det blir full rulle fremover nå.

Om du ikke har fått med deg første episode av «Jakten på sjøørreten – Vinterfiske Kragerø» så ligger det link under.

Jakten på sjøørreten – Vinterfiske Kragerø, Episode 1

Ny episode er snart på plass. Da blir det litt mer fjordfiske med litt fokus på catch and release som stadig utvikler seg og blir mer populært.
Episode 3 er heller ikke langt unna ettersom avreisen til Danmark, Møn er om 4 dager. Man skjønner kanskje da at episode 3 blir nettopp fra Møn i Danmark. Det ser jeg frem til. Imellomtiden så ønskes det SKITT FISKE

spacer

Leave a reply