Sjøørretfiske Kragerø – Fellestreff / Konkurranse 16-17 april

Førstkommende helg arrangerer Fiskejegeren fellestur på jakt etter sjøørret i Kragerø områdene med en innlagt «catch and release» konkurranse.

fffffffffffffffffffff

 

Målet med denne helgen er å vise frem fiskeområdene i Kragerø til flere og skape litt fiskeglede der vi samles for den samme lidenskapen vi har for sjøørretfiske. Dette er et arrangement som går fra lørdagen til søndagen.  Alle er velkommen med enten man er erfaren fisker som ønsker å oppleve noen av de beste sjøørretplassene i Kragerø eller om man er ny innenfor dette fisket å ønsker å lære noe nytt.  Man behøver ikke være med begge dagene, og det blir ikke noe klokkeslett dette er over. Man fisker og er samlet så lenge man ønsker.

Litt om selve fellestreffet.

Det blir fellestreff både lørdag og søndag. Vi møtes på avtalt plass på morgenen og reiser ut til et område jeg bestemmer kvelden før ut fra vær og forhold. Dette for at jeg ønsker flest mulig skal få en god opplevelse og størst sjanse for å komme i kontakt med sjøørret.  Områdene vi fisker blir områder der man kan velge å fiske ganske samlet eller man kan utforske på svabergene alene med mange spennende plasser.

ddd

Foto: Noen av mine faste sjøørretplasser

 

Jeg selv kommer til å fiske litt rundt folk og det blir muligheter for mye prat. Litt utpå begge dagene blir det bål og for dem som ønsker kan man samles.
Lørdagen kommer Mikael Blomberg som er en dyktig og velkjent mann innenfor casting. Han er også kjent for sine flueliner som flere sverger til.
Han kommer for å vise frem noen nye liner for dem som ønsker å se og prøve disse linene. Det vil også bli mulighet for å kjøpe disse linene. Disse er helt nye og er på vei fra fabrikk har jeg blitt fortalt så da får man håpe dem rekker frem før helgen.

Kort oppsummert så blir det fellestreff der vi fisker i noen fantastiske områder med muligheter for fin sjøørret.

New Imagepppp

Foto: Noen av mine faste sjøørretplasser

 

Litt om konkurransen:

Det blir en konkurranse som strekker seg over begge dagene. Konkurransen går ut på å få den største fisken enkelt og greit bare at her må det gjennomføres Catch and release eller fang og slipp for dem som ikke forstår. Det som er litt forskjell med denne konkurransen kontra andre er at det ikke trengs bilde eller noen form for bevis. Det skal være litt «oldschool» over dette fra den tiden man ikke trengte bilder for at noen skulle tro på at man hadde fått stor fisk 🙂 Jeg liker å tro og er sikker på at ingen velger å jukse med noe slikt.

Konkurransen er kun for gøy, men blir allikevel en veldig bra premie til den som får størst sjøørret. Konkurransen er også til for å gjøre disse dagene litt ekstra spennende. Jeg kommer til å informere nøye om riktig behandling av fisk osv. Dette blir det delt ut et ark med info om til dem som ikke er kjent med Catch and release.

Tror og håper folk som kommer synes dette bare er moro og kommer til å storkose seg. Sjøørretgaranti har jeg dessverre ikke, men jeg kan love såpass at vi skal fiske på områder jeg bruker mye tid av mitt sjøørretfiske på som da betyr at områdene er ganske så bra og da særlig med tanke på muligheter for fin sjøørret.

20150403_144337

Foto: Viser frem områder til en av de lokale Kragerø fiskerene

 

Kartlink til oppmøteplass både lørdag og søndag finner man her. OPPMØTEPLASS VOLUM KJØPESENTER, SANNIDAL

Om man lurer på noe angående helgen med fellestreffet, konkurransen eller hva det nå måtte være så er det bare å ta kontakt med meg her KONTAKT MEG HER eller man kan kontakte meg på Facebook.

Så da er det bare for meg å ønske velkommen til sjøørretfiske i Kragerø.

DSC_0453

Foto: Noen av mine faste sjøørretplasser

spacer

Leave a reply