Sjøørretfiske Ny film – Jakten på sjøørreten «Våren er her»

Da har jeg fått satt sammen en liten film mellom de litt større filmene som kommer. I denne episoden er vi i Kragerø områdene igjen der det blir glimt av noen av fiskene jeg har fått fra da vinteren begynte å slippe tak og frem til nå. Mye fin fisk og mye moro som alltid.

Til tider har det vært svært vanskelige forhold med lavt og klart vann,  i tillegg null vind og vakende fisk som ikke akkurat gjør fisket enkelt. Som alltid på sjøørretfiske storkoser jeg meg og prøver alltid å få med meg hele «pakka» med natur opplevelsene og det å koble av fra en hektisk hverdag.

Her kommer episode 3 av Jakten på sjøørreten «Våren er her»

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XoQibUOPJIQ[/embedyt]

 

spacer

One comment on “Sjøørretfiske Ny film – Jakten på sjøørreten «Våren er her»

  1. frode

    skulle ikke ut i dag men med slike bilder så ligger allerede kamera til lading og kaffen koker!

Leave a reply