Fiskejegeren Production – Målsetning

Det har vært en tøff periode i det siste der jeg har tatt noen runder med meg selv om jeg skulle fortsette med å lage fiskefilmer. Det er mange årsaker til jeg har vurdert fremtiden med dette i det siste. Noen av grunnene er selvfølgelig det økonomiske. Det har kostet meg mye å lage filmene mine til nå i form at utstyr som har gått i stykker og jeg har hele tiden hatt som en regel at jeg ikke skal tjene noe penger med det jeg jobber med under Fiskejegeren annet enn på guideoppdrag osv.

En annen grunn er at det er tidkrevende og slitsomt. Ja det tar faktisk mye mer krefter og tid enn der ser ut som på disse små filmklippene, og kvaliteten på mine filmer ligger langt under mange andre fiskefilmer som ligger ute på nett, men det har aldri vært viktig for meg å prøve å lage noe bedre eller heve meg over noen andre. Alt skal være glede fra meg og skal deles med en god følelse på at dem som ser filmene kanskje får lyst til å dra ut på fisketur selv.

Det er utrolig mange dyktige filmskapere der ute med noen helt unike fiskefilmer og man tenker da automatisk på hva jeg kan tilby videre med mine enkle filmer og om det er verdt å bruke så mye tid på nettopp dette. Jeg kom til slutt frem til at jeg bare gasser på videre litt til. Jeg er ikke helt klar for å gi meg med filmer ennå.

Jeg føler jeg har så mye mer å gi når det kommer til fiskefilmer og jeg er sikker på at jeg med tiden skal klare å heve nivået på både filmingen, kvaliteten og redigeringsarbeidet. Jeg vil i hvert fall ikke gi meg ennå før jeg har fått laget alt jeg ønsker ferdig.
Jeg har ofte skrevet at om jeg klarer å glede eller inspirere noen med det jeg jobber med så er det belønning nok for meg og den innstillingen der vil jeg dyrke videre.

fiskejegerenproduction

HOVEDMÅL OG MÅLSETNINGEN FREMOVER

Hovedmålet mitt er å formidle så mye ekte fiskeglede som mulig og inspirere. Alt dette i form av fiskefilmer med mye blandet innhold. Alt fra fisketips, naturklipp og selvfølgelig mye fisking. Jeg ønsker å få frem alle de gledene som man får og kan oppleve gjennom en fisketur. Derfor er det viktig for meg at filmene skal være ekte og naturlige der man kan følge meg gjennom mine fisketurer etter både sjøørret i sjøen og laksefiske i elv. Det vil også i noen av filmene være med fiskekompiser av meg noe jeg ser frem til ettersom det vil få frem de gledene man deler med hverandre på slike turer. Kameratskapen og den felles lidenskapen betyr mye.

Målsetningen fremover nå er å heve kvaliteten, kanskje få frem ennå mer fra de direkte øyeblikkene og få publisert mange nye fiskefilmer, da særlig innenfor sjøørretfiske i sjøen.

Så til dem som har spurt meg om hvorfor jeg bruker så mye tid på det jeg gjør med Fiskejegeren så er svaret enkelt : Jeg brenner så for fiske og bruker nesten alle dager i året på noe fiskerelatert. Jeg vet hvor mye fiske gir i form av gleder, rekrasjon og opplevelser. Det i tillegg til å kunne glede noen med litt historier fra fisketurer, bilder eller filmer så gjør denne totalen at jeg alltid vil digge hva jeg holder på med.

Takk til alle som følger med gjennom Fiskejegeren og som bruker tid på å se mine fiskefilmer. Jeg håper dere fortsetter å følge med fremover for det vil skje mye moro.

Skitt fiske

Fiskehilsner
Ole Martin Gilbu

w

spacer

Leave a reply