Så var det den tiden av året igjen – GOD JUL

Tiden flyr så alt for fort. Det føles nesten som om det bare var noen dager siden jeg gikk langs elvebredden på jakt etter laks. Det er noen måneder siden nå og det har blitt mye sjøørretfiske siden den gang. Litt mer om årets sjøørretfiske i sjøen og laksefiske sesongen kommer i egne innlegg i romjula.

Nå er det tid for å senke skuldrene litt. Julen er her og selv om det er mye stress, til tider ekstremt mye stress, så er det allikevel en flott tid synes nå jeg. Særlig nå som jeg har egne unger. Ingenting er en bedre følelse enn å se dem glade. Så for min del blir det noen dager med fiske fri og tiden skal brukes på dem.

Det blir selvfølgelig en del sjøørretfiske i romjula og jeg kommer til å skrive litt om de turene. Så følg med her på nettsiden om dere er sugne på litt lesestoff fra de salte elementene. De store sjøørretene skal jaktes på.

Så da er det tid for å ønske dere alle en riktig God Jul. Jeg håper dere får noen flotte dager og slapper av så godt det lar seg gjøre.

 

LIDENSKAPEN ER STOR OG EKTE FISKEGLEDE SKAL DELES. VI HAR ALLE SAMLET OPP GODE MINNER FRA VÅRT FISKE. DISSE ØYEBLIKKENE ER FANTASTISKE Å TENKE TILBAKE PÅ TIL TIDER. MAN BLIR MINNET PÅ HVOR HELDIGE VI ER SOM HAR EN SÅ UNIK OG FANTASTISK LIDENSKAP. FISKE ER GØY DERE.

[huge_it_video_player id=»3″]

 

spacer

Leave a reply