Nytt fiskeår, nye muligheter – Hva skjer i 2017

Året 2016 er nå historie, men blir husket på som nok et fantastisk fiskeår. Jeg hadde planer om å skrive et innlegg med tilbakeblikk fra året som har vært, men velger heller bare å kjøre på med det nye året. 2017 blir et spennende år og jeg har mange planer som skal fullføres dette året.

Foto: Tilbakeblikk 2016

Tilbakeblikk 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

FISKEFILMER

Det blir fiskefilmer i 2017 også, men begynner året med en lang og god pause. Jeg har allerede planene for kommende filmer klare og vil egentlig ikke si noe mer om det ennå. Kan nevne at jeg satser mer enn noen gang på det nivået jeg har økonomi og kunnskap til. Med andre ord innenfor «amatør» sjangeren, men er jo også det jeg synes er gøy å jobbe med.

FOREDRAG

Jeg starter dette året med et par foredrag i januar. Det å få lov til å stå å prate om sin store lidenskap foran en samling folk er ganske så stort for meg. Det at noen er interessert i å lytte på meg er vel det største og beste av alt. Jeg ser veldig frem til dette og om noen av dere har lyst til å høre på meg, ja da finner dere meg på arrangementene som står oppført under.

  • 21 Januar – Gøteborg,  Havsörings dag. Sjekk ut her for mer info om denne dagen, Havsörings dag

Det er et par foredrag til som ikke er bekreftet ennå, men jeg vil komme med info om disse her på nettsiden når dem er bekreftet. Gleder meg stort både til å prate og til å treffe dere som kommer.

 

BLOGGING

Ja, må vel blogge litt i år også. Jeg skriver nok ikke fra alle mine turer, men kommer til å være aktiv. Det blir jo full fokus på sjøørretfiske mitt langs kysten av Kragerø, men selvfølgelig fra alle andre plasser jeg fisker sjøørret. Jeg ønsker å dele litt av mitt fiske og som jeg håper kan være nyttig for eventuelle nye fiskere innenfor dette feltet.

Laksefiske skal jo også få mye oppmerksomhet, men som dere vet er det jo noen måneder med ventetid igjen før de gledene er i gang.

Jeg har også lyst til å få til noen «live» sendinger fra mitt sjøørretfiske. Jeg har planlagt dette med en kompis av meg som skal hjelpe til med dette og har troen på at det kan bli litt artig. Blir jo enten knall bra ellers går det rett i dass. Tiden vil vise.

SJØØRRETTREFF

Nye sjøørrettreff blir det også i år. Når våren kommer snikende så kommer det mer info om dette. Disse sjøørrettreffene er åpne for alle, enten om man har fisket i mange år eller om man er ny innenfor dette fisket. Her kan man faktisk lære mye av de forskjellige som kommer. I tillegg til at det er en fin måte til å bli kjent med nye fiskere. Alle i mine fiskekretser er interessert i å dele og hjelpe dem som enten er nye som fiskere, den yngre garden og bare dem som har lyst til å lære mer. Så disse sjøørrettreffene anbefales. Jeg storkoser meg på dem.

Foto: En hyggelig gjeng på sjøørrettreff.

 

 

 

SJØØRRETFISKE, GUIDING

I år kommer jeg til å tilby guidede turer for 1 – 4 personer i mine områder, Kragerø.  Oppstart fra 1.mars

Kragerø kysten byr på en vakker skjærgård og et fantastisk sjøørretfiske. Det er store områder og er ikke alltid like lett å vite hvor man skal fiske til de ulike værforholdene og årstidene. Da kan litt hjelp være god å ha for å øke sjansene for kontakt med sjøørret. I tillegg som jeg lærer bort litt om selve sjøørretfisket, fiskeområdene og annet nyttig snacks. Mer info om dette kan man lese mer om på en egen side her på nettsiden.

Foto: Anes Spahic er med ut å tester gromplassene.

 

ET ÅR GÅR FORT.

2017 er allerede oppe å ruller og jeg tipper også dette året vil fly av sted. Det er mange fisketurer som er planlagt, det er mye som skjer og forhåpentligvis blir det mange nye gode opplevelser.

Gleder meg ekstremt til å bare komme i gang med alt nå fremover. Så ønsker dere et flott og godt nytt fiskeår. Vi høres, pratas og møtas. SKITT FISKE ALLE SAMMEN

Fiskehilsner

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply