Snart avreise – Påsketur til eventyrlige Møn

Bare EN lang og tøff dag igjen på jobb i morgen før snuta vender mot Danmark. Turen går tilbake til eventyrlige Møn igjen og pakkingen av utstyr med diverse er i full gang.

Ventetiden er kjip, men snart så går jeg langs kysten av Møn igjen og det skal nytes maksimalt.

Det blir selvfølgelig litt oppdateringer underveis i turen. Sjekk ut her på nettsiden , Fiskejegerens FB og Instagram for daglige rapporter og små filmklipp.

Jeg får en del epost og meldinger om diverse innenfor sjøørretfiske for tiden og jeg prøver å svare de fleste, men disse dagene på Møn så blir det brukt lite tid på det. Så til dere som eventuelt tar kontakt og ikke får noe svar, ja da lover jeg å høre fra meg etter påske.

Så da ønsker jeg dere alle en riktig god påske og selvfølgelig SKITT FISKE

Fiskehilsner
Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply