NY FILM – Laksebloggen 2017 «Livet langs elvene»

Årets laksefiske er avsluttet, i hvert fall for min del. Nå starter ventetiden til en ny sesong i 2018 hvor livet langs elvene fortsetter.

LAKSEBLOGGEN 2017 – LIVET LANGS ELVENE

I løpet av sesongen har jeg delt korte filmklipp med tittelen «Laksebloggen2017» på min Instagram. Her kommer den siste som også er en litt lengre film der jeg har plukket ut to elver fra årets fiske der jeg ønsker å vise frem litt av hvordan noen turer langs elvene kan være for meg.

Fiskeglede, naturopplevelser, lidenskapen, det sosiale langs elva med mer er det jeg ønsket å få frem i denne filmen.

I år har jeg ikke brydd meg så mye om kvalitet på filmingen og noen plasser i denne filmen har det blitt filmet med mobil som da betyr at kvaliteten kan være litt dårlig sammen med lyd.  Mine filmer er uansett ikke ment som noen proffe produksjoner så ikke forvent så mye, men jeg setter stor pris på tilbakemeldinger om hva dere synes og kanskje om det er noe spesielt dere kunne tenke dere å sett mer av fra mitt laksefiske i kommende sesong 2018. For filmer vil jeg lage ettersom jeg synes det er både moro for min egen del og for å eventuelt kunne inspirere eller spre litt fiskeglede til noen andre.

Årets sesong har vært en sesong fylt med flotte opplevelser, men fangstmessig har den vært skuffende. Etter mange sesonger med fantastisk fiske så har denne sesongen vært en sesong der lite klaffet, men det har vært en fin måte å få tilbake de følelsene der man husker at det alltid har vært noe mer enn bare det å få fisk på fisketur som er viktig…  Jo da, jeg juger bra om jeg sier at det ikke er det å få laks eller sjøørretene til å bite som er målet på hver tur, men den totale rammen rundt en fisketur består av så mye mer enn bare det å få fisk. Det ble jeg minnet på en del igjen denne sesongen og jeg er ganske ubrukelig om jeg skal sitte her å klage over en sesong ut ifra fangster. Det har jo blitt både laks og sjøørret fangster i år og mange flotte turer, både alene og sammen med trivelige folk.

Er det en ting jeg setter pris på så er det nettopp å være på laksefiske sammen med andre. Ingenting slår det å sitte langs elven på kvelden sammen, dele gledene ved eventuelle fangster, og det å både lytte til andre og dele sine egne erfaringer innenfor lidenskapen vår.

Det skal også sies at det å gå langs en elv helt alene hvor kun lyden av elven og den roen man får fra naturen er en fantastisk følelse. Roen som plutselig blir avbrutt av en laks eller sjøørret som tar flua og resten av verden som glir vekk fra tankene. Kun deg og øyeblikket.. Ja det er faktisk ikke så verst. Livet langs elvene er fantastisk, enten man er alene eller i selskap med andre.

Så jeg takker og bukker for å ha fått oppleve nok en sesong langs elvene.

Skitt fiske folkens og takk for at dere følger meg gjennom Fiskejegeren. Enten om det er mellom filmene, skriveriene her inne på nettsiden eller annet så settes det stor pris på.

Sjekk ut filmen her

spacer

Leave a reply