Fluefiske etter sjøørret – Glimt fra Fiskejegeren Production

Fiskejegeren fyller 6 år og da passet det med en kort film med noen glimt fra gode øyeblikk langs kysten.

Sjøørretfiske i sjøen er en stor lidenskap og det å formidle noen av mine øyeblikk langs kysten gjennom film er noe jeg trives med.
Selv om filmkameraene bare er med på noen av fisketurene mine så blir det mange opplevelser som blir fanget på film for det.

Det herlige med sjøørretfiske er hvor lett tilgjengelig det er og et fiske for alle. Naturopplevelsene langs fjord og kyst er store, og dette fisket kan nytes året rundt. Alle årstidene har sin sjarm.

FISKEJEGEREN FYLLER 6 ÅR

Siden barndommen så har fiske vært livet mitt og det jeg har viet all min tid på.
En trang for å begynne å formidle og dele fra noen av mine fisketurer kom inn i bildet for 6 år siden. Målet med å prøve å inspirere gjorde at jeg valgte å lage en nettside/blogg hvor jeg ville dele av mine opplevelser. Fiskejegeren ble til og har blitt jobbet aktivt med siden.
Målet er fortsatt det samme. Formidle og inspirere samt det å prøve å spre fiskeglede.

LIDENSKAPEN ER STOR – EKTE FISKEGLEDE SKAL DELES

Så her kommer det en kort film med litt glimt fra Fiskejegeren Production.

Abonner gjerne på min Youtube kanal

Takk for at dere ser på.

SKITT FISKE

Ole Martin Gilbu

 

spacer

Leave a reply