NY FILM – LAKSEBLOGGEN 2018 «EN DAG VED ELVEN

LAKSEBLOGGEN 2018 – GLIMT FRA EN DAG VED ELVEN

Denne sesongen så hadde jeg planer om å dele flere episoder med Laksebloggen fra ulike turer etter laks og sjøørret, men denne sommeren viste seg fra en tøff side, ja i hvert fall for dem med laksefiske som lidenskap.
Sol, sol og mer sol med minimalt med nedbør er skyld i at denne sommeren har blitt brukt til så mye annet enn fiske, men trøsten med alt dette er at «fiskekontoen» på hjemmefronten er klin full som betyr at det er mye moro på fiskefronten fremover som venter..

I denne episoden er Vegard og Bas fra Sandefjord, også kjent som Jakt og Fiskegutta med på tur til Vestlandet.
1 døgn i deilige omgivelser og ekstra moro at gutta fikk føle på litt fisk.
Alle episodene i Laksebloggen er av det enkle slaget, og er ment som å dele glimt fra de forskjellige fisketurene.

Takk for at dere ser på

spacer

Leave a reply