NETTSIDEN OPPGRADERES

Endelig er det tid til å jobbe ferdig med nettsiden. Om noen dager skal alle sidene være ferdig med fullt innhold, feil på sidene skal fikses opp i og det kommer mye nytt om 2019 planene.

Jeg har fått meldinger om mange sider som ikke virker og innlegg som er forsvunnet. Jeg håper at alt som er borte vil komme tilbake, men et krasj i systemet har tydeligvis skjedd og leverandør av nettsiden har ikke funnet årsaken. Det er litt synd, men planene er å fylle opp med mye fiske, utstyr og annet stæsj igjen nå..

Takk til alle dere som følger med på Fiskejegeren.

 

Husk at vi går inn i desember nå om noen dager.. Nei jeg tenker ikke på juleshopping, gløgg og tilbehør… Det er nemlig en grom måned når det kommer til mulighetene for fin sjøørret langs kysten. Pakk sekken, kle deg etter forholdene og start jakten på sjøørreten.

Ønsker dere en strålende førjulstid.

Vi sees på Youtube rett før julen ringer inn.

Ole Martin Gilbu

 

 

 

spacer

Leave a reply