2019 Episode 1 «Fiskegleder i 2018» Tilbakeblikk

Så er 2018 historie og vi startet med blanke ark for noen timer siden.

2019 er her, Godt nytt år til dere alle. Året 2018 har ikke vært så forskjellig fra andre år når det kommer til fiske. Høydepunktet mitt i år var da jeg ble ferdig med filmen fra Møn, Danmark. Det var moro å se og høre at så mange satte pris på den. Når man lager slike filmer på lavbudsjett og lavere kvalitet som jeg gjør, så kreves det litt jobb, og det er like moro hver gang når man er ferdig med en film og kan formidle fra denne lidenskapen på en enkel og ekte måte.

Jeg har brukte en del tid på å filme videre på Jakten på sjøørreten «Fra sør til nord» som er tidkrevende ettersom det innebærer en del reising, men jeg har allerede fått filmet inn en del fra Kragerø til Nordfjordeid. Mye jobb gjenstår, altså noe av det jeg skal jobbe videre med i 2019.

OM FILMEN I denne filmen blir det tilbakeblikk fra de filmene jeg publiserte året som var, i tillegg til noen klipp fra de siste dagene med fiske. Kysten av Kragerø har levert veldig bra i perioder i 2018, men den siste måneden av året leverte ikke som det pleier.. Normalt så pleier desember å levere noen «julegriser». Selv om ikke desember leverte så bra i år så gjorde resten av året det. Det ble flere sjøørreter som vippet på 2kgs grensa i Kragerø områdene i år, og best av alt så var det mye stor fisk på mange av de forskjellige gytebekkene i høst.

Jeg benytter meg av å takke alle dere som følger med på arbeidet mitt gjennom Fiskejegeren og alle dere som tar dere tid til å se på filmene mine.

Vi må innrømme at vi er griseheldige som har den lidenskapen vi har. Sjøørretfiske byr på så mye. Noen ganger er det dekket bord, andre ganger må tålmodigheten frem, men opplevelser får man på hver eneste fisketur og alle de øyeblikkene man kan suge til seg er godt for kropp og sjel.

Nyt året 2019 fullt ut. Godt nytt år!

Ole Martin Gilbu