Loop Q – Verdt å utforske

Under mitt sjøørretfiske så bruker jeg litt forskjellig utstyr hvor alt som teller for meg er utstyr som passer mitt fiske og har den kvaliteten jeg ønsker.

Jeg bruker en del utstyr i den høyere prisklassen, men det skal sies at jeg også bruker mye fra den rimelige listen. Som sagt så er det utstyret jeg trives med og som holder mål for mitt fiske som gjelder.

I tiden fremover skal jeg dele mer av litt forskjellig utstyr jeg bruker under mitt sjøørretfiske i sjøen.

NYE FLUESNELLE FRA LOOP

Loop Q er en ny serie fluesneller som jeg fikk lyst til å nevne nettopp fordi her føler jeg man får mye fluesnelle for pengene.

Nye Loop Q fluesnelle #6-8

Er det en ting jeg er opptatt av så er det at prislappen ikke skal være avgjørende for hva du velger av utstyr. Med Loop Q er jeg overbevist på at du får en snelle av god kvalitet. Det var i hvert fall det førsteinntrykket mitt var på Q. Jeg har den i #6-8 til en Loop Q 9` #7 og ser frem til å teste den mye fremover. Som sagt så var førsteinntrykket bra, men jeg skriver ikke noe mer foreløpig før jeg har fått testet den over tid. Jeg kommer tilbake med mer om Q senere. Uansett så er den verdt å sjekke ut om du er på jakt etter en ny fluesnelle til en meget gunstig pris. Besøk linken til Skitt Fiske og søk etter Loop Q nå.

Bare så det er nevnt, jeg er ikke sponset av Loop. Jeg deler og sier mine egne meninger om det forskjellige utstyret jeg bruker og liker under mitt fiske.

Skitt fiske

Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply