NY film – Smak av vår

Husk å velg 2160p for best kvalitet!

Jakten på sjøørreten «Februar & Smak av vår» – Fiskejegeren Production

Jakten på sjøørreten er tilbake. Denne gangen med glimt av mitt sjøørretfiske i februar. Etter mange år med relativt bra sjøørretfiske i desember, januar og februar så var det tid for tøffere tider. Februar kunne by på litt av alt med kulde, mye snø og overgang til smak av vår, men det helt store fisket uteble selv om det ble plukket litt her og der.

I denne filmen får dere glimt fra de turene filmkameraene var med på i løpet av februar. Det har seg slik at jeg ikke har med filmkameraene på hver fisketur, det er nemlig viktig for meg at fisketurer ikke skal bli styrt av behovet for å filme, men jeg prøver å få frem øyeblikk, opplevelser og stemning fra de av turene mine der kameraene er med. I tillegg liker jeg å dele erfaringer og tankeganger for dem som er nysgjerrige, så dere må tåle litt fiskeprat gjennom filmen og kommende filmer.

Sjekk ut filmen og legg gjerne igjen en kommentar med tilbakemeldinger, ønsker om kommende filmer med mer.

Våren er rett rundt hjørnet nå, vanntemperaturen vil sakte, men sikkert stige som igjen betyr at det skjer herlige ting under vannflaten. Er du klar for vår ??

Skitt fiske folkens Ole Martin Gilbu

spacer

Leave a reply