Sumo stangholdere – Klar for laksefiske 2019 ?

Laksefiske 2019 ruller allerede for fullt i noen få elver, men det er 1 juni de fleste elver åpner opp for laksefiske igjen, mens i noen andre elver må man være litt mer tålmodig før eventyrene langs elvebreddene er i gang igjen.

Jeg tenkte bare å nevne kjapt et produkt man ofte ser på bilene langs lakseelvene, nemlig stangholdere.

En stangholder er jo alltid kjekt å ha på bilen om man forflytter seg litt langs elvene.

Hvorfor jeg nevner Sumo sin stangholder nå er fordi det er den jeg selv har brukt noen år nå og som jeg lett kan anbefale.

HVORFOR AKKURAT DENNE STANGHOLDEREN

Jeg valgte selv denne stangholderen på grunn av flexibiliteten der du kan justere på ulike hold, samt etter tips om at denne hadde kraftige magneter. Nevner også at for de som ikke kan eller vil ha magnet så får man denne også med sugekopper. Utgaven med sugekopper har jeg selv ikke testet.

Jeg kjører ofte med flere stenger på stangholderene, både alene og når jeg er på tur med andre. Bilde under her viser tydelig at vi har fylt opp stangholderen og jeg har alltid følt meg trygg på disse.

Trafikksikkerheten er en ting, og det at det ofte er fiskeutstyr av ukjente summer ( i hvert fall ukjente summer for sine bedre halvdeler ) man frakter på disse stangholderene, så skal man alltid være forsiktig uansett da man aldri kan være 100% sikker.

Sjekk ut Sumo sine stangholdere på Skitt Fiske sine nettsider her

https://track.adtraction.com/t/t?a=1301793022&as=1331269265&t=2&tk=1&url=https://www.skittfiske.no/rodmounts/157919/sumo-magnet-mount-rod-carrier-r%C3%A5sterk-stangholder-til-bil

spacer

Leave a reply