Ny film – Laksefiske Eira

LakseVloggen 2019 Episode 2

Vi er allerede kommet på godt driv inn i juli og for min del halvveis av årets sesong. Jeg har til nå vært noen få turer på Sørlandet, en tur til Orkla med et stopp i Eira. Etter mitt første besøk i Eira, hvor jeg både mistet en stor laks og fikk en fin sjøørret, og ikke minst falt pladask for et fantastisk og fredfullt område så måtte jeg ta en ny tur til denne elven.

I DENNE episoden blir det litt roligere tempo hvor jeg hadde lyst å vise litt mer av områdene fremfor selve fisket. Det blir glimt fra mine 3 dager i Eira og noe av det jeg opplevde der. Jeg filmet ikke så mye, men fikk allikevel en del opptak av det lille jeg filmet som da blir denne episoden som er nummer 2 av årets Vlogg.

Nå melder det endelig litt regn igjen, som da betyr at det mest sannsynlig blir litt vannføring i elvene på Sørlandet igjen. I tillegg reiser jeg til Nærøydalselven så fort det blir gode forhold der, så følg med videre for nye episoder.

Husk, fiske er mer enn bare fiske. Det er viktig å nyte alt en fisketur gir, da med tanke på den totale opplevelsen. Vi har alle hver våre gleder og det er de gledene vi selv har som vi må nyte maksimalt. Skitt fiske og nyt siste del av årets laksefiske

spacer

Leave a reply